2777
2789

دیشب به خاطر چشم چرونیش با هم قهر کردیم تاپیکشو زدم..دعوامون شد رفت بیرون.دوساعت بعد یعنی دوازده شب برگشت خونه.آخه بیشرین دعوامون سره این بود که هندزفری گذاشته بود تو گوشش آهنگ گوش میداد دیگه دعوامون شد بعدش.منم مثلا دیشب با بچه خوابیده بودم..الان رفتم سره لپ تاپ سابقه ها رو دیدم....ببینید چیا سرچ کرده

زیباترین زنان ایران

زیباترین زنان خاورمیانه

خوشتیپترین دختر

چه طور زنان و دختران را عاشق خود کنیم

رازه جذابیت یک پسر

حالا دیشب بعده چشم چرونیاش اومده بود ترانه گوش میداد رفتم تو پلی آن کردم دیدم به به چه ترانه ای..محتواش اینه که من قبل تو عشقو تجربه نکرده بودم تازه دارم میفهمم عشق چیه..دیگه ازش بدم میاد😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدخره من الان تو خیابون بودم ی پیر خر نر خر زل زده بود بهم حالا من محجبه فقط بی چادرم . بخدا یه تار موم بیرون نبود امروز‌ عوضی شغال اعصابمو بهم ریخت نمیتونستم چیزیم بگم چون حرفی بهم نزد وگرنع خواهرشو جلوچشش میاوردم ‌گاومیش نر انشاللع فردا صبو نبینه همه فهمین داره به من نگا میکنا 😡😡😡😡😡😡😡😡😭😭😭😫😭