2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایتش؟؟؟ شنیدم میخونن اونایی که واقعا بهترن و مشکلاتون بیشتره رو میدن خود رهبر بخونه

فکر کنم از صبح تا شب داره نامه می خونه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

من ننوشتم ولی دیدم براشون می نویسن، مثلا یادمه یه بار یه دختر کوچیک براشون نوشته بود ایشون جواب نامه شون رو داده بودن😘😍یا دیدم قبل کرونا براشون کارت عروسی می فرستادن و ایشون هم در جواب براشون هدیه می فرستادن🥰

تو سایت leader درخواست مردمی هست اونجا درخواست میدین. اگر قابل جواب دادن باشه جواب میدن. اگر کمک میخواین منتظر جواب نباشین. یه دو ماهی هم طول میکشه جواب بدن.اگر جواب بدن.و اینکه  فکر نکنین شخصا جواب میده احتمالا کارمنداش جواب میدن.

فکر کنم از صبح تا شب داره نامه می خونه!!!

🤣🤣🤣🤣🤣

نه ببین سایت رهبری یه قسمت داره مردم نامه میدن و مشکلاتشون رو مینویسن بعد ادمین های سایت میخونن اونایی که مشکلاتون بیشتر رو میدن رهبر و ایشون از حقوق خودشون به مشکل طرف رسیدگی میکنن و اگه مربوط یه شهر و فلان باشه نه یک نفر از بیت المالی که برای رسیدگی به همچین اموریه.

الکی هم نیس من اون زمان که خیلی تو پایگاه میرفتم میومدم یه خانومی نامه نوشت باورت نمیشه با چه تشریفاتی از سمت رهبر اومدن مشکلش رو حل کردن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
یعنی کمک نمیشه؟؟

نه. من امتحان کردم..حتی درخواست کردم فقط تخفیف بگیرم.که اصلا جوابی نگرفتم.الان پنج ماه. وجوابم بگیرم به دردم نمیخوره دیگه.   همه مشکل دارن بخوان کمک کنن باید به هشتاد میلیون کمک کنن.بهترین کمک اینه اوضاع درست بشه 

تو سایت leader درخواست مردمی هست اونجا درخواست میدین. اگر قابل جواب دادن باشه جواب میدن. اگر کمک میخ ...

کمک به همه نمیکنن اونایی که واقعا دیگه اوضاعشون خیلی داغونه من خودم شخصا شاهد کمکشون بودم به یه خانوم

البته ۵سال پیش

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم