2777
2789
عنوان

چرا انقد قرصای ویتامین گرونن چخبره سی تا سیصد چهارصد تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 46 پست
اینا مکمل هستن دوست عزیز اینا قرص و دارو نیست ! از اینا دولت حمایتی نمیکنه چون برای بیماری نیستن خب ...

اره

من دو سال پیش دپاکین مصرف میکردم ۳۰ تاییش میشد ۳۰۰ الان حتما ۱ تومن شده

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهمن دو سال پیش دپاکین مصرف میکردم ۳۰ تاییش میشد ۳۰۰ الان حتما ۱ تومن شده

اینا رو برای چی میخورید اینا به شدت مضر هستن عوارض دارن 

حالا بحث نمیکنم خود دانی ولی مضر هستن من داروسازی خوندم

=

اینا رو برای چی میخورید اینا به شدت مضر هستن عوارض دارن حالا بحث نمیکنم خود دانی ولی مضر هستن من دار ...

والا تشخیص دکترم دوقطبی بود ۶ ماه خوردم قطع کردم

بعدا فهمیدم یجورایی انگار به چرخه پریودیم مربوطه تغییرات خلقیم. حس میکنم ممکنه pmdd داشته باشم. 

۱۴۰۴/۷/۲۵

والا تشخیص دکترم دوقطبی بود ۶ ماه خوردم قطع کردمبعدا فهمیدم یجورایی انگار به چرخه پریودیم مربوطه تغی ...

دو قطبی که اینجا تو سایت به راحتی حرف نمیزنه عزیز دوقطبی بودی باید بستری میشدی اون دکترم شاید زیاد متخصص نبوده یا روانشناس رفتی باید بری روانپزشک !

هیچکدوم نیست از روی جملاتت شما ادم سالمی هستی

=

دو قطبی که اینجا تو سایت به راحتی حرف نمیزنه عزیز دوقطبی بودی باید بستری میشدی اون دکترم شاید زیاد م ...

عزیزم شما داروسازی خوندی نه روانپزشکی

هر دوقطبی ای اون دوقطبی که تو ذهن شماست نیست. یکم ذهنتونو باز کنید. فقط اونایی که بسترین تو تیمارستان شامل مشکلات روانی نمیشن، ممکنه نزدیکترین دوستت باشه ول خبر نداشته باشی

بعدم دوقطبی مدلای مختلف داره همه شون مثل نوع ۱ دردسر ساز نیستن که بفرستنشون تمیارستان

از روی صحبت کردن کسی هم نمیشه متوجه شد طرف دوقطبیه

من چند تا دوست دوقطبی داشتم اون زمان که فکر میکردم دوقطبیم پیداشون کردم. بیرون خیلی نرمال بودن ولی اگه همیشه پیششون باشی متوجه میشی تغییرات زیادی دارن

۱۴۰۴/۷/۲۵

عزیزم شما داروسازی خوندی نه روانپزشکیهر دوقطبی ای اون دوقطبی که تو ذهن شماست نیست. یکم ذهنتونو باز ک ...

من مطالعه داشتم درباره ی بیماری های روانی و خیلیاشونم از نزدیک دیدم. شما فکر کنم وسواس بیماری داری تا دو قطبی چون همین که این اطلاعاتو داری و رفتی دربارش تحقیق کردی بیشتر وسواسه تا خوده اون بیماری

=

من مطالعه داشتم درباره ی بیماری های روانی و خیلیاشونم از نزدیک دیدم. شما فکر کنم وسواس بیماری داری ت ...

من با کسی که ندیده و نشناخته اینطوری تشخیص میده و تجویز میکنه حرفی ندارم عزیزم. 

من میگم روانپزشک رفتم اونم چند جا. دیگه داروسازی خوندی از روانپزشک که بیشتر نمیدونی.

۱۴۰۴/۷/۲۵

من با کسی که ندیده و نشناخته اینطوری تشخیص میده و تجویز میکنه حرفی ندارم عزیزم. من میگم روانپزشک رفت ...

آدمها پشت جملاتشون هستن . من با چهارتا جمله طرف رو میشناسم نیازی نیست حتما قیافتو یکی ببینه که 

بعدشم من ادعا نکردم از روانپزشک بیشتر میدونم حس کردم وسواس هم داری

=

بچها بی کمپلکسی سراغ دارین بیوتین هم داشته باشه؟

بعد دوزش خیلی زیاد نباشه یه بیکمپلس خارجی خریدم دوز ویتامین هاش خیلی زیاده 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲