2777
2789
عنوان

بازاریابی شبکه ای ..😟توروخدا بیاید

1398 بازدید | 10 پست

بچه ها ...هرکی تجربه داره کمک کنه

..هرچی به شوهرم از ضرر ها و پشیمونی های ملت تو شرکت های بازاریابی میگم گوش نمیده...میگه اونا درست و اصولی وقت نزاشتن و خوب کار نکردن..فقط ۱ درصد موفق میشن تو این کار من میخوام جزو یک درصد باشم...من میتونم...میگه با چشمم دیدم طرف ۸۰ میلیون گرفت یا تو ۴ ماه گوشی مدل بالا گرفت...چیکار کنم بچه ها گوشش بدهکار نیس😔میگه اونایی که شکست خوردن خوب کار نکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بره تجربه کنه. الان شما هرررچی بگی در نهایت میگه تو مانع پیشرفتم شدی. بذار خودش سرش به سنگ بخور ...

آخه خیلی مطمئنه😔میگه تو دوماه ۱۰ میلیون در بیارم دیگه تورو نمیشناسم چون الان داری مانع تراشی میکنی😔

آخه خیلی مطمئنه😔میگه تو دوماه ۱۰ میلیون در بیارم دیگه تورو نمیشناسم چون الان داری مانع تراشی میکنی� ...

بگو باشه. بی خیال بشو کاری به کارش نداشته باش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اگه واقعا اونطوری شد چی؟😔

نمیشه. اون پولهای هنگفت فقط و فقط برای لیدرها و سرشاخه هاست. وگرنه شاخه های پایینی عین برده میمونن برای اونا. انقدر هم تو جلسات مخشون رو شستشو میدن که فکر می کنن هر کی بگه نکن دشمنشونه. راهیه که فقط باید تجربه کنن تا سرشون به سنگ بخوره. 

پیج webamoozir رو هم ببین شاید به دردت خورد. در همین موارد مطلب داره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
کله خانواده مارفتن وسط راه موندن😂ولی بیمه خیلیی خوبه راجبش تحقیق کن

دقیقابیمه عالی هست ولی مهمتر از اون اینه که چه بیمه ای رو بگیریم

بنده می تونم بیمه ای که در ایران حرف اول رو میزنه رو بهتون معرفی کنم