2777
2789
عنوان

خیلی خستم دیگه بخداااا از لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست
دقیقا منم حال شما رو دارم فقط از چاقی خستم

هعییییییی خدا قربونش برم هرکدوممون رو ی جوری درگیر کرده

ولی میدونی من تو گروه کرفسی ک داشتیم با کالری شماری میدیدم اونایی ک چاقن ماهانه با کم خوردن چقد کم میکردن هر ماه بعد من بدبخت این همه تلاش و بخور بخور نهایت نیم کیلو تا یک کیلو دیگ خسته شدم گذاشتم کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه کرفس لازم نیست ک همش آجیل و موز بخوری ک فقط کالریت رو زیاد تر از اون عددی ک بهت میده مصرف کنی مطمعنا چاق میشی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
من قرص فرشته خوردم 15 کیلو اضافه کردم کمم نکردم بعدش راضی بودم ولی همراهش عرق شاطره و کاسنی مدام میخ ...

مرسی عزیزم ولی فرشته فک کنم مال عطاری باشه و حاوی کورتون

من با اینا صورتم پر جوش میشه

بدبختیم ک یکی دوتا نیست

دور و وریامم خیلی با اینچیزا چاق شدن بعد من کافیه لب بزنم بدنم واکنش نشون میده😭😭😭😭

مرسی عزیزم ولی فرشته فک کنم مال عطاری باشه و حاوی کورتون من با اینا صورتم پر جوش میشه بدبختیم ک یک ...

نه کورتون نداره چون من خوردم خیلی احساس خوبی داشتم همش اخلاقم خوب بود اروم بودم ولی اگثر کسایی که کورتونمیخوره حالتای روحیشون عوض مییشه

برنامه کرفس لازم نیست ک همش آجیل و موز بخوری ک فقط کالریت رو زیاد تر از اون عددی ک بهت میده مصرف کنی ...

من سه ماه کالریم رو در حدی ک داده بود مصرف میکردم فق ۲ کیلو اومدم بالا

چرا نیازه اخه همش باید درحال خوردن باشی چیزی پرکالری هم همه الان قیمتشون خداس😤

وگرنه من ناهار دو بشقاب بیست قاشقی برنج میخوردم شامم همینقدرا میان وعده هم شیره خرما و شیر و....

عزیزم پودر جوانه گندم من خودم با پودر جوانه گندم یکدست چاق شدم وخیلی راضی بودم هرروز یک قاشق پودر جوانه گندم داخل ماست یا شیر یا شربت وابمیوه قاطی میکردم میخوردم اینکار باعث میشد اب زیاد بخورم برا همین هم اب بدنم بالا میرفت هم صورتم پر شد و پوستمم خیلی خوب وشفاف شد چون هم اب زیاد بدن باعث ابرسان پوسته هم جوانه گندم برای جوانسازی پوسته عوارضی ام نداره اولم از صورت چاق میشی 

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹

شام ماکارونی و سیب زمینی و برنج و این جور چیزا بخور صبحونه تخم مرغ و سیب زمینی آب پز یا ارده و شیره کله پاچه یا کلا اینجور غذاها حتمااا با نون بخور نون خودش چاق کنندست ناهارم خرچی میخوری ی تیکه نون باهاش بخور میان وعده هم نون خامه ای یک ماه اینکارا رو اتجام بدی حداقل ۵ کیلو اضاف میکنی 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

لقمه هاتم بزرگ بگیر و سعی کن تند تند غذا بخوری .من با همین کارا کلی اضاف کردم 

شام ماکارونی و سیب زمینی و برنج و این جور چیزا بخور صبحونه تخم مرغ و سیب زمینی آب پز یا ارده و شیره ...

والا اینکارا رو کردم اونم تو سه ماه فقط دو کیلو اضاف شدم😭 چرا بقیه آبم میخورن چاق میشن بعد من....

اجیامم با من تو ی خونن و حتی کمتر از من گاهی میخورن ولی تو پرررر

ازمایش تیروئیدم دادم هیچ مشکلی نداشت🚶‍♀️