سلام دوستان من خيلي ناراحتم از دست اين زندگي من ازدواج كردم شوهرم هيچ كسيو نداره چند تا خواهر برادر داره ولي انگار نيستن پدر و مادرم نداره من از اين موضوع خيلي ناراحتم دلم ميخواست فاميل هاي شوهرم بودن لااقل بودنشون دلگرمي برامون بود . از ي طرفم وضع مالي خانوادش داغونن يعني از اول ب بدبخت توي شهر معروفن دلم نميخواد بچه دار بشم بابت اين موضوع دلم ميخواد خانواده شوهرم ي خانواده با اصل و نصب بودن ك بچه م سر بلند باشه پيش همه.وضع مالي خانواده خودم عاليه صد برابر بهتر از اوناييم . شوهرم هيچي نداره هيچي واقعا نا اميد شدم چند روزيه .ماهي چندر غاز حقوق ميگيره اسنپم ك ميره گاهي وقتا ولي همش منت ميزاره ميگه من لطف ميكنم ميرم با اين همه هنوز به نصف حقوق من نميرسه حقوقش خيلي تنهام خانواده خودمم منو فراموش كردن انگار ببخشيد طولاني شد ولي دلم خيلي گرفته بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!