2821
2789
عنوان

خانما بیاین کمک:(

68 بازدید | 5 پست

چند ماه پیش با مادرم قرار گذاشتیم که کلاس کاشت مژه و ناخن برم که توی یه ارایشگاه مشغول به کار بشم...هزینشم حدود 4 الی 5 تومن بود و مامانم گفت بعد عید پولشو میدم بری کلاساشو اما الان ب من میگه که اجازه نمیده توی ارایشگاه کار کنم و حتی اجازه نمیده که پیجی توی اینستا بزنم جهت تبلیغ چون کلا اینستارو دوست نداره و من تاحالا پیج نداشتم...من کلی حساب باز کرده بودم روی درامدی ک میتونم داشته باشم کلی فکر و خیال😔به نظر شما چجوری راضیش کنم که حداقل یه پیج بزنم؟

راستش من اینستا دارم اصلا دوستش ندارم 🙁 خیلی چیز خفنی نیست که دنبال راهکار باشی براش 

واسه اینکه تبلیغ کنم میخوام...چون دوستام خیلی نتیجه گرفتن ازش جهت تبلیغ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه اینکه تبلیغ کنم میخوام...چون دوستام خیلی نتیجه گرفتن ازش جهت تبلیغ

اره ولی مامانتو راضی کن اول بری آرایشگری 😁

البته درک نمیکنم خیلی 

چون یه آدمی وقتی گوشی داره حق داره از هر برنامه ای استفاده کنه که به کارش میاد لابد مادرت دلیل دیگه ای داره 🥺

⁩⁩
اره ولی مامانتو راضی کن اول بری آرایشگری 😁 البته درک نمیکنم خیلی  چون یه آدمی وقتی گوشی داره ...

کاش میشد متوجه این مطلب بشه واقعا داره ضربه به ایندم میزنه...چون نیاز داشتم به پولش

کاش میشد متوجه این مطلب بشه واقعا داره ضربه به ایندم میزنه...چون نیاز داشتم به پولش

خب دنبال یه کار دیگه بگرد 

البته شایدم علاقه داشته باشی خیلی ب آرایشگری 🙁

برو ب مامانت بگو چک سفید امضا میخوام 

خرج دارم 😂

⁩⁩