2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز شب و صبح خوندم

البته اگه بی اختیار خوابم نبره تا شب دیگه نمیخوایم 

میدون سراغ آموزش کامپیوتر

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
باردارم تکرر ادرار گرفتم هرشب کارم شده شب زنده داری دیگه وقتیم میرم دشویی بشین تا خوابم ببره هر ده د ...

اوخییی عب نداره نی نی میاد سختیا میشوره میبیرهههه 

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
شوهرمو فرستادم سرکار خواب از سرم پرید😓هرروز بساطمون همینه

بیدار نشی نمیتونه خودش برهه مگه

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
نماز شب و صبح خوندم البته اگه بی اختیار خوابم نبره تا شب دیگه نمیخوایم  میدون سراغ آموزش کامپ ...

قبول باشه عزیزم

بیدار نشی نمیتونه خودش برهه مگه

چرا ولی دلم نمیاد باید پاشم صبحونشو آماده کنم وگرنه خودش بخواد باید نیم ساعت هم زودتر بیدار شه تا وقت شه چایی دم کنه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
چرا ولی دلم نمیاد باید پاشم صبحونشو آماده کنم وگرنه خودش بخواد باید نیم ساعت هم زودتر بیدار شه تا وق ...

اخی عزیزم چشات ببند گرم میشه میخوابی

خواب کیلو چنده خواهر پاشم صبحونمو بخورم دلم قیری ویری میره😂😂😂

اخ گفتی منم گشنمه ولی همه اعضا خانواده خاااابن