2777
2789
عنوان

کسی هست ابروشو ریموو کرده باشه؟؟

684 بازدید | 39 پست

سلام شبتون بخیر 

انتهای ابروم چندتا خط اضافه داشتم خیلی تو چشم نبود ولی ازش بدم می اومد چون یه خط بژ داشتم میگفتن با لیزر جواب نمیده با یه پیج آشنا شدم که ب روش فی ریموال پاک میکرد و کلی تبلیغ که یه جلسه این روش مساوی با 5 جلسه لیزر منم خیر سرم کلی تحقیق کردم و چندبار رفتم مشاوره گفت مواد ارگانیکه هیچ آسیب پوستی نمیزنه خلاصه با کلی استرس 12 روز پیش انجام دادم 

اول اینکه بی انصاف بالاتر از اون خط های اضافه پوست رو خراش داد 

الان انتهای ابروم روی پوست بشدت قرمزه ترمیم کننده هم استفاده میکنم تا حالا کسی همچین تجربه ای داشته؟؟؟ چقد طول میکشه این قرمزی بره 

کمکککککک

ما آبادانیا   

اگه خراب کاری کرده میتونی ازشون شکایت کنی

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خراب کاری کرده میتونی ازشون شکایت کنی

مگه زیر بار میره

با حرفای گنده گنده توجیه میکنن 

قبلشم رضایت نامه گرفتن

قبل پرکردن رضایت نامه ازش تضمین خواستم که آسیب نمیزنه گفت اصلا 

ما آبادانیا   

من ریموو کردم تا مدلشو عوض کنم واین خراش و اینا هم نداشت اگه خراب کرده بهش بگو درست کنه و اگه زیر بار نرفت بگو به اتحادیه شکایت میکنی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
فقط لیزر من ابروهام تتو هستن ازشون متنفرم پول بیاد دستم لیزر میکنم قهوه ای هستن

الان که قرمز شده لیزر جواب میده؟؟ اون خطا قرمز نشدن هاا روی پوستم جای زخمه قرمزه خیلی ناجوره

ما آبادانیا   
من ریموو کردم تا مدلشو عوض کنم واین خراش و اینا هم نداشت اگه خراب کرده بهش بگو درست کنه و اگه زیر با ...

متاسفانه اگه رضایت نامه داشته باشه اسی هیچ کاری نمیتونه بکنه بدون رضایت نامه هم نمیتونه دیگه چ برسه ب اینکه مدرکی هم داره

کاربر سابق_عروسکصورتی_مهربان_شروق_یاسمین._اینا همه کاربریم بودن ترکیدن😁😐
اسی کدوم آرایشگاه رفتی؟ترمیم کننده بزن مدام درست میشه

ارایشگاه سحورا لعنتیا فقط تبلیغ میکنن 

ترمیم کننده گفت اون بخر نزدیک 800 تومنه کل ابادانو گشتم نبود 

یعنی ترمیم کننده ب تنهایی خوبش میکنه؟

ما آبادانیا   
ارایشگاه سحورا لعنتیا فقط تبلیغ میکنن  ترمیم کننده گفت اون بخر نزدیک 800 تومنه کل ابادانو گشتم ...

ی عکس از ابروت بفرست ب استادم نشون بدم.ایشون تهرانه 

کاربر سابق_عروسکصورتی_مهربان_شروق_یاسمین._اینا همه کاربریم بودن ترکیدن😁😐
متاسفانه اگه رضایت نامه داشته باشه اسی هیچ کاری نمیتونه بکنه بدون رضایت نامه هم نمیتونه دیگه چ برسه ...

نشنیده بودم تاحالا رضایت نامه بگیرن چه روشایی یاد گرفتن ولی درکل خراب کرده باشه باید درست کنه انسان که هست میشه رفت پیش بقیه مشتریاش خرابش کرد و کار خرابشو نشون بقیه داد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم