2777
2789

سلام چندباری تو سایت دیدم ک از زایمان و بارداری و ویار و... خیلی چیزای عجیبی میگن

خواستم بگم من دوتا زایمان داشتم اولی تو سن ۲۳سالگی دومی تو سن ۲۷سالگی

حتما شنیدین ک زایمان اول سخته وفلان

بخدا من بدون درد تو نیم ساعت زایمان کردم طوری ک اگه بیمارستان نمیرفتم بچم تو خونه بدنیا میومد

صبح از خواب بیدار شدم رفتم معذرت میخام دستشویی دیدم دستشوییم نمیاد رفتیم با شوهرم بیمارستان معاینه کرد گفت ۶سانت بازی بدو الان بچه میاد

بدون هیچ همراهی یا حتی ساک بیمارستان اصلا نفهمیدم چی شد

نترسین بخدا سخت نیس من اصلا حرف اینا ک میگن سخته درد داره و فلان رو باور ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن هر کس متفاوته عزیزم.....همین پریود شدن هرکی فرق داره من خودم خون ریزی و درد شدید که یه وقت ها میزم زیر سرم

ولی یکی هست انگار نه انگار به کاراشم میرسه.....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خیلی باهم‌فرق داره اخه. من مدل شما شنیدم . کسی رو هم که ۱۲ ساعت درد بکشه شنیدم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه از ساعت ۱۰صبح تا ده شب درد میکشیدی میترسیدی

دقیقا

من از 11 شب درد داشتم تا 9 صب آخرشم به زور 4سانت بازشده بود که کیسه ابم پاره شد بچم مدفوع کرد رفتم سزارین😔

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
نمیدونم ولی مامانمم همینطور بود برا زایماناش

شمام به مامانت بردی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....