2777
2789
عنوان

وای خدا مهمون اصلا هم‌حبیب نیست

606 بازدید | 40 پست

تو این دوره زمونه حداقل 

فک کن خودمون پول رهنمون رو نداریم  ب لطف برادرشوهرم ک خدالعنتش کنه 

بعد خواهرشم اومده خونمون ۴۰روزه باهمیم‌ بخاطر تعمیر خونش 

شوهرامون هم‌نمیان 

۲تا بچه بشدت فصول وشکمو داره 

کل خرحشون ۳نفر افتاده گردن ما هرچی میخرم درجا تموم میشه 

نمیتونم ی غذای درست بپزم مثل ماهی یا کباب چون تا نگاه کنی تموم‌میشه وهیچی هم‌تو این گروتی به من وبچم نمیرسه 

بعد سیب زمینی یا ی غذای دیگه میزارم‌ بچه هاش میگن نمبخواهیم  تو بدمزه میپزی منم‌کم تر میزارم بعدآماده ک میشه میان انداره ۴نفر میخورن بخدا گشنمه 

چکارکنم‌

حالا غیر مستقیم میگم خرجتو بده ب خواهرشوهرم خودشو زوه ب خریت 

چرا ما ک زیر بار وام وقسط هستیم خرج ۳نفر دیگه رو هم بدیم‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادمه ی حدیث دیدم مهمون بیشتر از سه روز نباید بمونه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

پاشو برو خونه مادرت بزار خودش بخره بپزه 

جون اضافه داری مگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا شما والا خیلی خوبی که یک ماه اومده هیچی نمیگی من بودم قشنگ میگفتم برید یه جای دیگه

هی میگه میزم خونه فلانی الکی باز نمیره 

بخدا خرپولن 

ولی خوره وخسیس 

چقدر پررو هستن بعضی ها🤢🤢

متنفرم از خواهر شوهر های ک خونه داداش رو خونه خودشون میدونن

نمی‌فهمن خانم خونه داداشت زن داداشت هست

همه کاره  اونه

اون باید بخواد ک تو اونجا باشی یا نه

و منی ک هیچ جا بیشتر از ی وعده نمیمونمواقعا ب خاطر مسئله گرونی چون خودمم دوس ندارم کسی بیاد خونم زیا ...

دقیقا منم حتی خونه ی مادرشوهرمو مادر خودم خیلی کم میرم واسه شامو نهار خونه ی خواهر برادر دعوتی واسه شامو نهار میریم و گرنه بعد شام واسه شب نشینی هر ماه خونه ی یکی جمع میشیم همین 

اخه توی این وضعیت گرما و گرونی

یک وعده هم مهمونی رفتن زیاده 

چ برسه ب چهل روووووز

بخدا اینا حق الناس هس

هرجا بریم اگ صاحبخانه راضی نباشه

یک لیوان اب هم اونجا بخوریم حرام هس✅✅✅

چقدر پررو هستن بعضی ها🤢🤢متنفرم از خواهر شوهر های ک خونه داداش رو خونه خودشون میدونننمی‌فهمن خانم خ ...

حالا ی بچه ۱ساله دارم‌و دوباره خارج برنامه باردارشدم‌ 

آسایش نداریم 

بچه هاشم بشدت وراج وشکمو وفضول 

فک کن بچم تو مای بیبیش پی پی کنه. هی میگن پی پی کرد و دادوبیداد آبرو میبرن 

یا رفتیم‌شلیل ۱کیلو خریدم ۲تا خوردیم من وبچم تموم شد عیچی ها نموند 

اگه ازش کار میکشیدی  تا حالا رفته بود

یعنی چی آخه!!! 

چرا به خودت ظلم میکنی

این بار ک گذشت

لطفا دفعه بعد یه جور دیگه رفتار کن

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍