2777
2789

یکی تازه عضوشده بود هی نظرسنجی میزدمیخاره بول بول میکنه یک دو

این جمله شماحلیموبانمک میخوریدیاباشکر

یکی هم ازخاطرع شب عروسیش گفت تاپیک زدبیچاره حرصی بودولی من ازکارایی که شوهرش کرده بودخندم گرفت

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مدت خواننده خاموش بودم یکی تاپیک زده بود که خواهر شوهر هرزه م جلو چشم شوهرم تی شرت و شلوار میپوشه

هنگ کرده بودم واقعا...عجیب ترین تاپیکی بود که دیدم

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

شوهرش اول معطلش میکنه بعدم فکرکنم میگه بدوبدو

شوهره پشتشومیکنه خانمش میگه بخارون(خارش داشته)

بعدم میره میگیره مبخابه

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید
یه مدت خواننده خاموش بودم یکی تاپیک زده بود که خواهر شوهر هرزه م جلو چشم شوهرم تی شرت و شلوار میپوشه ...

اره اینودیدم

جیش توروشویی

پیپی رو روزنامه

پیپی توپذیرایی

جیش بدی شوهرت بخوره

و..

بگیدتایادم بیاد

یه بار یکی تاپیک زده بود 

مامانم اومد تو اتاق چراغ رو روشن کرد رفت 🙄

من هنوزم منظورش رو نفهمیدم 

البته اونموقع عضو نبودم فقط خواننده بودم 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

همین الان یکی تاپیک زد عجیب بود یکی همین‌جا بهش درخواست داده بود تو شخصی برای رابطه دو زن . خیلی عجی ...

😷😷😕😑😑😑😑😲😲😲

فقط مدافعان

یه مدت خواننده خاموش بودم یکی تاپیک زده بود که خواهر شوهر هرزه م جلو چشم شوهرم تی شرت و شلوار میپوشه ...

وا پس چی باید بپوشه جلوی داداشش ؟ 😂😂😂😂😂😂

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست