2777
2789

من تازه رفتم هفته ۲۳  و لکه قهوایی دارم از صبح واسه دومین بار 

هفته قبلم لکه داشتم واسه اولین بار بود رفتم دکتر و سونو که گفت مشکلی نیست و همه چی نرمال و اون لکه مال یک رگ زیر جفت  ولی بازم دلم آروم نمیشه 

جفتم قدامی و پلی کیستیک هم هستم آیا دلیلش چیه میتونه ربط داشته باشه و دو قولو هم بودن که قل دوم تو هفته هفتم رشدش متوقف شده ترو خدا اگه کسی تجربه داره راهنمایم کنه دارم سکته میکنم از ترس😢😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا منم هرروز خدا اگه پروژسترون نخورم لکه بینی دارم نترس ماکه ازدکتر بیشتر نمیدونیم وقتی گفته چیزی نیس پس نگران نباش منم وقتی لکه بینی داشتم رفتم سونو گفتن سالمه وضربان داره به من گفتن استراحت داشته باشم اما نمیشه که کار خونه انجام ندم شوهرم از گرسنگی میمیره باید غذا بپزم ظرف بشورم.....نگران نباش

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند