2777
2789
عنوان

خانم ها ترو خدا بیاین مخصوصا باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا منم هرروز خدا اگه پروژسترون نخورم لکه بینی دارم نترس ماکه ازدکتر بیشتر نمیدونیم وقتی گفته چیزی ...

آره واقعا منم مجبورم ممنون بابت جوابت دلم آروم شد با حرفت  تشکر

آره واقعا منم مجبورم ممنون بابت جوابت دلم آروم شد با حرفت  تشکر

اگه دوباره خدانکرده اونطور شدی به دکترت بگو شیافی یاآمپولی لازم نیست استفاده کنم؟بهش گوشزد کن معمولا پروژسترون میدن 

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
اگه دوباره خدانکرده اونطور شدی به دکترت بگو شیافی یاآمپولی لازم نیست استفاده کنم؟بهش گوشزد کن معمولا ...

باشه حتما از صبح ساعت ۷اینطوریم

درست چهارشنبه قبل ۷صبح لکه داشتم تا شب قطع شد  رفتم سونو و دکتر که گفت چیزی نیست

دوباره این چهارشنبه هم از ۷صبح لکه دیدم😓

باشه حتما از صبح ساعت ۷اینطوریم درست چهارشنبه قبل ۷صبح لکه داشتم تا شب قطع شد  رفتم سونو و دکت ...

نترس یا کار سنگین انجام دادی اونطور شدی یایبوست داشتی نباید یبوست داشته باشی مراقب غذاهاتم باش بعضی غذا ها باعث پریودی میشن حتی جارو برقی میکشم اونطور میشم 

نترس یا کار سنگین انجام دادی اونطور شدی یایبوست داشتی نباید یبوست داشته باشی مراقب غذاهاتم باش بعضی ...

بله یبوست دارم کلا قرص اهنم دیشب تموم شد بیشتر با اون اینطوری میشدم وگرنه خوبم دیگه نمیخورم خودمم حسم میگفت از یبوست نه جارو برقی اینا نمیزنم از اول بارداری فقط غذا و ظرف شستن 

بله یبوست دارم کلا قرص اهنم دیشب تموم شد بیشتر با اون اینطوری میشدم وگرنه خوبم دیگه نمیخورم خودمم حس ...

زور زدن تویبوست باعث پاره شدن رگ جفت میشه سعی کن سبزیجات و میوه بیشتر بخوری انجیر بخور  ولی قرصات سرخود قطع نکن به دکترت بگو کدومش ضرر داره برات جایگزین کنه 

زور زدن تویبوست باعث پاره شدن رگ جفت میشه سعی کن سبزیجات و میوه بیشتر بخوری انجیر بخور  ولی قرص ...

باشه حتما ممنون بابت راهنماییت عزیزی😘😘😘😘😘

اون تاپیک قفل کرد امدم اینجا بعت بگم منم نثل تو لودم عزیزم منم یه ۲۸ هفته از دست دادم دورت بگردم برو ...

باشه ان شاءالله قربونت برم،چقد سخته بمیرم برات

الان بچه داری

من شرایطم خیلی سخته ۲۷سالم  وزنم بالاست تخمدان پلی کیستیک بودم ۴سال بود منتظر بودم با قرص وآمپول محرک باردار شدم

هرکی یه حرفی میزنه 

از ازدواج اولم یه پسر ۷ساله دارم که طبیعی باردار شدم بدون دارو 

باشه ان شاءالله قربونت برم،چقد سخته بمیرم برات الان بچه داری من شرایطم خیلی سخته ۲۷سالم  وزنم ...

اره عزیزم منم پلی کیستی هستم خدا لطف کرد بعد ۶ماه بهم دوباره پسرمو داد دورت بگردم غصه نخویار عزیزم سخته میدونی وای قوی تر از قبل به راهت ادامه بده مطمعن باش خدا معجزه اش رو بهت نشون میده