الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بخدا همه چی میزنم بس نازکن میپیچن تو هم😔😔😔ازین بوتاکس و ریبانیدلینگ و چیزا ارایشگاها انجام ...
نه نشنیدم ولی همه اونا مثل کراتینه هزینه بیهوده هرچندماه باید بری ترمیم اگه هم نری موهات بدتر از قبلش میشه من ماسک موی کرمی دیترون میزنم خیلی راضیم حتی موهام گرم هم شده تقریبا
ن این ارایشگرا ۵۰مدل اسم براش گذاشتن منظورم همون صاف شدن مو و ایناس اخه بعضی خانوما تو خیابون از پشت موهاشون معلومه انگار تازه اتو کشیدن و اصن گره نخوردن
ن این ارایشگرا ۵۰مدل اسم براش گذاشتن منظورم همون صاف شدن مو و ایناس اخه بعضی خانوما تو خیابون از پشت ...
حقیقت تا حالا انجام ندادم من دوبار دکتر رفتم متخصص های خوب با شامپو خارجی وقرص های مختلف یا روغن آرگان ونارگیل و همه چی بعد به یه لوازم ارایشی گفتم گفت ماسک موی بعد از حمام دیترون بزن برای من خوب بود تازه موهای من بادکلره هم خشک شده بود ولی از ماسک میزنم صاف شده