2777
2789

سلام دوستان یه کمک ازتون میخواستم و واقعا برام مسئله مهمیه لطفا نظرتونو بگید چکار کنم یا شما بودید چکار میکردید

منو نامزدم دیشب یه بحثی داشتیم که اعصاب منو اون خورد کرد ولی تموم شد رفت،امروز بخاطر یه سری چیزای کوچیک هنوز ازهم دلخور و ناراحت بودیم مخصوصا اون مثل بچه ها از عمد سرد حرف میزد، ولی خب اونم عذر خواهی کرد و تمومش کرد ، بعد دوباره داشت یه بحثی شکل میگرفت که زنگ زدم بهش حرف زدیم ولی اینبار من اروم بودم و اون اعصابش خورد بود، در نهایت خیلی عصبی شد و کلا از سر لج جفتمون ادای بی اهمیتی در اوردیم محصوصا بیشتر من.... حالا نمیدونم بعد از این باید چه رفتاری نشون بدم......... اگه دوباره نرم سراغش که اینطوریه که فک میکنه دوسش ندارم یا از این حرفا اگرم برم که خب نمیشه.. من خودمم دلخورم.. کم هم تا حالا پا پیش نذاشتم.. البته اونم همینطور.. ولی اینبار نمیدونم چه کار کنم الان...

ما هم دقیقا این مدلی هستیم بعد از ۵ سال تازه فهمیدم چطوری رفتار کنم. فقط خودمو بی تفاوت نشون بدم و ...

اونم همچین ادمی هست که خودش بیاد جلو ولی خب از یه طرفم میگم الان شاید انتظار داره من برم... یا فک کنم زیادی اینبار ناراحته ازم.. درسته ناراحتیش بی جا هست ولی خب با منطق خودش ناراحته دیگه... حالا نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣به اولین دعواهاسلام کن .داری استارتشومیزنین.

گلم دعواتون میشه اصلاحرف روبازنکن بنظرمنا. شوهرمن اینجوره اگرمن حرف بزنم بعدددعوافک میکنه دارم منتکشی میکنم و چون کسیکه مقصره منت میکشه نازش بیشترمیشه چون فک میکنه من مقصربودم🤨😤. بعدم چندبارمیگه تقصیرتوعه وفلان من کوتاه اومدم.

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
🤣🤣به اولین دعواهاسلام کن .داری استارتشومیزنین. گلم دعواتون میشه اصلاحرف روبازنکن بنظرمنا. شوهرمن ...

دقیقا داره استارتش زده میشه😂😂 اره اینم فکر خوبیه که کلا حرفو باز نکنم

البته خب بنظر من اگه نخوام حرفی بزنم که درست نمیشه، تکرار میشه.. من حرف میزنم که حل شه اخه

دقیقا داره استارتش زده میشه😂😂 اره اینم فکر خوبیه که کلا حرفو باز نکنم البته خب بنظر من اگه نخوام ...

گلم بنظرم عادی باش.یعنی یه کوچولوسرسنگینترازعادی.ولی نه دعوایااخم.ومنتکشی نکن باانرژی وشادحرف نزن.

توالان اولشی اگرعادتش بدی که توبری منتکشی بدمیشه

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !