2777
2789

دوستای گلم، تاحالا تو خونه پارافین تراپی انجام دادین؟ میشه مراحلشو بگین و چه وسایلی نیاز هست؟ چه مدت موندگاره؟ 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

توی نت سرچ کن گلم

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی نت سرچ کن گلم

باشه، ممنون

آخه بعضی جاها نوشته بود ممکنه پا رو بسوزونه، خواستم تجربه دوستان رو بدونم

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
من انجام دادم😁

میشه بگو چجوری؟ روغن معدنی هم استفاده کردی؟ 

میشه بگو چجوری؟ روغن معدنی هم استفاده کردی؟ 

اول پارافين و تو یه ظرف آب کردم بعدش  پاهامو تمیز شستم میتونی با الکلم تمیز کنی بعدش با یه قلم یا برس پهن از پارافين به پاهام زدم فقط مواظب باش داغ نباشه بعدش میزاری توی پلاستیک و دورشون حوله میکشی تا نیم ساعت بعد نیم ساعت پارافين و از روی پاها پاک میکنی اما نمی‌شوری بعدش از روغن زیتون استفاده میکنی و کرم ترک پا 

اول پارافين و تو یه ظرف آب کردم بعدش  پاهامو تمیز شستم میتونی با الکلم تمیز کنی بعدش با یه قلم ...

ممنونم گلم، لطف کردی

به این سوالمم لطفا جواب بده، اثر نرمیش تا چند وقت میمونه؟ 

ممنونم گلم، لطف کردی به این سوالمم لطفا جواب بده، اثر نرمیش تا چند وقت میمونه؟ 

خواهش ، باشه عزیزم اگه بتونم هر سوالی داشتی جواب میدم، برا من که  چند ماهه جواب داد ولی ترک پارو کلا از بین میبره اگه میخوای نرم باشه با روغن چرب کن 

خواهش ، باشه عزیزم اگه بتونم هر سوالی داشتی جواب میدم، برا من که  چند ماهه جواب داد ولی ترک پار ...

خاصیت روشن کنندگی هم داره؟ یا فقط نرم میکنه؟

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
خواهش ، باشه عزیزم اگه بتونم هر سوالی داشتی جواب میدم، برا من که  چند ماهه جواب داد ولی ترک پار ...

مرسی مهربون

چجوریه اگه فهمیدی بمنم بکو

تشریف بیار خانم گل ، دوستان جواب دادن