2777
2789
عنوان

فقط چند لحظه تامل...

238 بازدید | 19 پست

شخصی جهنم را اینطور برایم تعریف کرد:

در آخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساختی، شخصی را که می‌توانستی باشی ملاقات خواهد کرد.

✍️حکایت_آنکه_دلسرد_نشد

مارک_فیشر

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

اگه اینجوری باشه جهنم نیست ازنظرمن چون خودم همونیم که دوست دارم باشم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوری باشه جهنم نیست ازنظرمن چون خودم همونیم که دوست دارم باشم

این متن کلی هست عزیز

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بهشت و جهنم آماده نیست

تاثیر اعمال ما بهشت و جهنمون رو میسازه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
این متن کلی هست عزیز

میدونم گلم ولی داشتم نظرمو راجبه خودم میگفتم😉

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
نگفت دوست داشتی شخصی که میتوانستی باشی خیلی فرق داره

🤔مخم رگ به رگ شد

بهشت و جهنم آماده نیست تاثیر اعمال ما بهشت و جهنمون رو میسازه

متن معنی عمیقی داره دوست عزیز وگر ن صحبت شما متینه💕

ببین شخصی که میتوانستی باشی یعنی ادمی که به اوج کمال رسیده  تو ممکنه خودت رو دوست داشته باشی و ...

اهان ممنون گلم ازراهنماییت🌹❤️

متن معنی عمیقی داره دوست عزیز وگر ن صحبت شما متینه💕

عزیزم صحبتم تناقض نداشت اتفاقا قبول دارم متنتو

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰