سلام لطفا کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم من ۲ اسفند مریض شدم دکتر بهم لتروزل شبی دوتا و استرادیول والرات شبی دوتا و آمپول سینال اف داد زدم و و دوتا آمپول اچ سی جی داد گفت بعد سونو میگم چیکار کنی استفاده نکرد گفت ۱۳ اسفند سونو کن بعد بهم زنگ بزن عکس سونو رو بفرست من امروز سونو کردم همه چی طبیعی بود هیچ مشکلی ندارم و فولیکول ۱۷ و ضخامت اندومتر ۷ م م دارم زنگ زدم دکتر جواب نمیده حالا نمیدونم آمپولو بزنم نزنم به دکترم دسترسی ندارم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید ۱۷ سالمه
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=179607873]امپول هاچ سی جی هست؟ سینال هاتوزدی؟سینال بزرگ میکنه هاچ سی جی ازادمیکنه بمن ا ...
بزن هاچسی جی رو
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !