2777
2789
الهی ک دست ب خاک میزنین طلابشه واقعا اوضاع بدی شده ادم نمیتونه درست انتخاب کنه ازبس ریسکش بالاس خیلی ...

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگت.بله خیلی ریسک داره شوهرمم به خاطر همین سرمایشو کشید بیرون ولی بساز بفروش همچنان نگه داشته تا تابستون گرون تر بده.البته باید بگم‌زمین ارزون نمیشه چون ربطی به دلار و اینا نداره هر چقدرم گرون بخرین تا به الان ارزون نشده سرمایه ی خوبیه در بلند مدت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگت.بله خیلی ریسک داره شوهرمم به خاطر همین سرمایشو کشید بیرون ولی بساز ...

امیدوارم ی جای بهترسرمایه گذاری کنن؛البته بساز بفروشی عالیه خیلیا موفق شدن ایشالا ی شریک بهتر پیدا کنن

امیدوارم ی جای بهترسرمایه گذاری کنن؛البته بساز بفروشی عالیه خیلیا موفق شدن ایشالا ی شریک بهتر پیدا ک ...

انشالله آره عزیزم خوب بود در عرض ۶ ماه سرمایه دوبرابر میشد الان بازار خوابه

ببخشید به نظرتون ماشین و طلا هم کاهش قیمت دارن؟

با سلام و احترام

معمولا در خرداد هر سال افزایش قیمت طلا و خودرو داریم 

اما امسال کمی متفاوت است و تنها دلیلشم انتخابات است 

درحال حاضر قیمت طلا نزولی و خودرو صعودی شده

نمیشه دقیق پیش‌بینی کرد 

اما اگر قصد فروش دارید و به پولش لازم دارید پیشنهاد میکنم آلان خودرو رو بفروشید و طلا رو نگه دارید برای بعد عید 

نظر شخصی من اینکه بعد انتخابات مجدد افزایش خواهیم داشت 

باتشکر 🙏

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹
با سلام و احترام معمولا در خرداد هر سال افزایش قیمت طلا و خودرو داریم  اما امسال کمی متفاوت ا ...

سلام بزرگوار ما طلا فروختیم ماشین خریدیم البته از فروش ویژه گرفتیم که سر جمع ۱۶۵ تومن تموم شد برامون الان قصد خرید طلا دارم به نظرتون صبر‌کنم تا تابستون یا سال آینده بخرم؟

سلام بزرگوار ما طلا فروختیم ماشین خریدیم البته از فروش ویژه گرفتیم که سر جمع ۱۶۵ تومن تموم شد برامون ...

من جای شما باشم ریسک نمیکنم و الان خرید انجام میدم

معمولا طلا در بلند مدت خودشو نشون میده

امروز هم قیمت 1060 بوده 

سعی کنید طلای دست دوم بدون اجرت بخرید 🙏

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹