2777
2789

همین الان بخر هیچ چیز رو امروز فردا نکن 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نظرتونو بفرمایید

همیشه برد با خریدار است

اما باید خیلی از فاکتورها رو در هنگام خرید در نظر بگیرید 

اینکه این زمین کجا واقع شده است 

کاربری زمین چیست 

اوقافی نباشد 

عقب نشینی تا چه اندازه 

مورثی نباشد 

و هزاران فاکتور دیگه

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹
مرسی از راهنماییت پناه بر خدا میخرم 

مبارکتون باشه پیاپیش انشالله سود کنین عزیزم.شوهرم منم شریک بود با بساز بفروش چون خیلییی ضرر کرد همین چند روز پیش پولشو کشید بیرون.البته شوهرم زمین خرید شهریور تا الان ۸۰ ملیون سود کرد البته اونا ساخت و ساز کردن

همیشه برد با خریدار است اما باید خیلی از فاکتورها رو در هنگام خرید در نظر بگیرید  اینکه این ز ...

شما خیلی تخصصیش کردین خدا خیرت بده من باتوجه ب مبلغی دارم  نمیتونم جا خوب خرید کنم ولی مشکل اوقافی و .... نداره

مبارکتون باشه پیاپیش انشالله سود کنین عزیزم.شوهرم منم شریک بود با بساز بفروش چون خیلییی ضرر کرد همین ...

الهی ک دست ب خاک میزنین طلابشه واقعا اوضاع بدی شده ادم نمیتونه درست انتخاب کنه ازبس ریسکش بالاس خیلی ممنونم 

شما خیلی تخصصیش کردین خدا خیرت بده من باتوجه ب مبلغی دارم  نمیتونم جا خوب خرید کنم ولی مشکل اوق ...

بسلامتی و میمنت

کدام استان است‌ خواهر من؟

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹