2789
عنوان

قضیه اباس عروس میلیاردی چیه؟؟میگن جنجالی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم تو سایت تلگرام سایت روزگارانی در چوکوروا نیستی؟

متوجه نشدم ببخشید

توی سایت تلگرام کدوم سایت؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
والاخواهرمن ۶ماه ی بارمیره میاد تفریحی کل خرجاشوبزاری روهم ۱م نمیشه اونم الان تواین گرونی بعدچطور د ...

می خواست به قیمت دلار الان پول لباس عروس لاکچری بگه، حواسش نبود دلار ۱۵ سال پیشش خیلییی ارزون تر بوده (زیر یک هزار تومن!)، و سه میلیارد اونقدر به دلار بالا می شده که حتی پول لباسای خانواده سلطنتی انگلیس و بقیه کشورای اروپاییم از اون کمتر در می یومد😂😂

خلاصه حواستون باشه بعضی وقتا دروغ کنتور می اندازه دقت کنین😂😂

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
واییییی خوش بحالتتتتتت توروخدا خاصی بندازی بده من🤩

وااا گلم دوسال پیش بودخریدم فرداش انداختمش دور وزن طلاهاش کم بود 😂😂😂😂😂

خداروشکرت بخاطر وجود فرشته ای تو زندگیم🧿💖خدایاخانوادمو پدرمادروخواهربرادرمو ب تو سپردم...لطفا دعاکنین شهریورماه خبر بارداریمو بدم به شوهرم روزتولدش🌼🧡به تعویق افتاددعاکنین مهرماه خبربارداریمو بدم🥰🥰
برام دعا کن🤦🏾‍♀️

از ته دلم برات دعا کردم عزیزم

خدا دلتو آروم کنه انقدر شاد بشی که همه روزای سختت فراموش کنی ♥️

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

می خواست به قیمت دلار الان پول لباس عروس لاکچری بگه، حواسش نبود دلار ۱۵ سال پیشش خیلییی ارزون تر بود ...

ربطی نداشت ولی وای خدا دلار هزارتومنی انگار مال یه قرن پیش بوده😣😣😣😣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بهش میگفتن اگه لباس عروس از طلا و الماس هم بود به پول 15سال پیش بازم 3 میلیارد زیاده بعد میگفت اثلا شما هیچی نمیدونید،، اثلا رو اینطوری مینوشت

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
((((((((کسب درآمد اینترنتی ))))))) این کار دارای تضمین واقعی است لطفا متن را کامل بخوانید ن ...

هزینه اولیه میخواد؟

پر شده اینکارا 

ک اول 

100 بره اول 200 بده اول 30 هزار بده ...

خدا میدونه این پولا رو کیا دارن جمع میکنن از ملت ساده 

اگر از اون کاراست نگو گناه داره 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.