2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی .زود بیایین

114 بازدید | 4 پست

قرص اورژانسی بخوری پریود میشی دیگه درسته? من همیشه میخوردم 5 روز بعد پری میشدم الآن 2 هفته است خوردم هنوز خبری از پری نیست. باردار نباشم یه وقت 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

بلافاصله که شروع نمیشه! نهایتا چند روز جلو بیفته.

بعد هم اورژانسی رو نباید هروقت هروقت خورد.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلافاصله که شروع نمیشه! نهایتا چند روز جلو بیفته. بعد هم اورژانسی رو نباید هروقت هروقت خورد.

نه عزیزم من قرص شیر دهی میخوردم بعد بهداشت گفت بچه ات داره 6 ماهش میشه دیگه این قرص جوابگو نیست یه روش مطمئن تری انتخاب کن منم گفتم دستگاه میزارم ماما گفت چون قرص شیر دهی میخوردی پری نمیشدی باید قرص اورژانسی بخوری تا پری بشی تا ما بتونیم دستگاه بزاریم

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
نه عزیزم من قرص شیر دهی میخوردم بعد بهداشت گفت بچه ات داره 6 ماهش میشه دیگه این قرص جوابگو نیست یه ر ...

خدایا توبه! اون مامای مهربون مدرکشو از کجا گرفته که اینقدر بلا میخواد سرت بیاره؟!!!

شما نهایتا یه مدت با روشهای غیر دارویی و طبیعی جلوگیری میکردی،  بعد کم کم که پریودها شروع میشد، آی یو دی میذاشتی.

الان دیگه کم پیش میاد کل دو سال رو مادر شیرده پریود نشه. 

من هروقت اورژانسی مصرف کردم، تا چندین ماه داغون بودم. همش دیر و زود میشد.

به هر حال بعیده باردار باشی. اورژانسی از این عوارض داره.

ولی خواهرانه بذار یه چیزی بگم، خیلی برای اینجور کارا پیش خانه بهداشتیا نرو. بینشون آدم کار بلد کم هست.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟