2777
2789

آرايش تند نكن

لباس خوب بپوش

غذا ي مناسب تدارك ببين

خونتون هم مرتب باشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

دوش بگیر و اطلاح کن و بدنتم اصلاح کن چون موهای زائد باعث میشه زود عرق کنی و بوبگیری و یه دست لباس قشنگ و نو بپوش موهات رو اتو کن یا سشوار بکش یه مدل ساده و شیک درست کن آرایشتم حتما ملایم باشه که تو ذوق نزنه عطر هم فراموش نشه. بالبخند باهاش سلام علیک کن و پرانرژی باش.راستی از همین اول احترام همو داشته باشید تا آخرش خصوصاااا تو جمع.

الهی خوشبخت بشی❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایش غلیظ وشیک وحرفه ای که روصورتت بشینه شیک باشه  وبارژ قشنگ قرمزجیغ ولیاس قرمز یاسفید یالیمو ...

نه بابا هنوز درباره این چیزا صحبتم نکردیم حتی خخخ چ برسه ب اینکه بخواد کارمون ب اینجا بکشه