2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم...دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 57 پست

تا بحال نشده بخوام زودتر از شوهرم بخوابم و یا دیرتر بلند شم.چون اعتماد ندارم.

حالم از این کارای حروم بهم میخوره.بنیان خانواده رو از هم میپاچه.

فقط از خدا بترسونش.من ک ی بار زدم گوشیش از وسط ۴تیکه شد.ولی همون شد

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چرا رفتی ک و چه مدت رفتی؟

اخلاقای خوبی نداشت و راضی ب مشاور هم نبود...رفتم خونه اقام ۴۵ روز خیلی ادم فرستاد ولی شرطم فقط مشاور بود یا طلاق ک راصی شد بره مشاور و خوب شد زندگیم اما این فیلما و قسم خوردنش ک اون کاری نکرده دیونم داره میکنه

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
خداااا دیگ منو بکش راستکییی😭😭 بگو عزیز

خدانکنه....بخدا دارم دیونه میشم اصلا اهلش نیس بقران اما دوستای لعنتیششششش خدا نابودشون کنه😭😭😭

یه مدت بنظرم بهش گیر نده ولی تحت نظر بگیرش

یامثلا ببین تواون فیلما چی داره چطورین چی میپوشنن.همون کارارو براش انجام بده شاید سراغشون نره

من مجردم عزیزم ولی فکرمیکنم وقتی ادماا هم زن هم مرد فیلم اینطوری میبینن انتظارشون از طرف بالامیره ومیخوان عین اون ادم رو براشون بازی کنه.ولی خب اونا هیکلشون باعمل وژل و...هستش....

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

گیر نده زیاد

نمیتونم وقتی بخدا خسته خستمممم ولی ی ن بهش نمیگم

وقتی درد دارم ن نمیگم ولی بازم ببینم دوستای عوصیش اینکارو کردن😭😭😭نمیدونم چکار کنممممم

یه مدت بنظرم بهش گیر نده ولی تحت نظر بگیرش یامثلا ببین تواون فیلما چی داره چطورین چی میپوشنن.همون ک ...

اون نگا نمیکنه دوستاش میفرستن

حتی تو پیاما نگفته بفرستین یا بعدش تشکری یا..نگفته ک بگم اره دوس داره

اما بهشونم نمیگه نفرستین

خدانکنه....بخدا دارم دیونه میشم اصلا اهلش نیس بقران اما دوستای لعنتیششششش خدا نابودشون کنه😭😭😭

نمیتونی بهشون تذکر بدی یا ب شوهرت بگو بشون بگ خبر مرگشونو☹️

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
الان چکار کنمممممم بخدا موندم تو دوسال زندگی الان اینارو میبینم اصلا حال خوبی ندارم😭😭😭😭مگه چ کم ...

میدونم ب ادم حس خیانت میده.دعوا کن اگه تاثیر داره.بگو بچه داری.بگو ب ناموس مردم نگا میکنی ب زنت نگا میکنن.خجالت بکش تو هر مدل ک بخوای بهت میدم.

اگه ادم با ایمانیه از عذاب خدا بترسون.از اینکه پولش بی برکت میشه.

ب اون خدای واحد قسم .از خدا خواستم اگه همسرم دست ب چنین کاری مخفیامه زد.همش بد بیاره.

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
نمیتونی بهشون تذکر بدی یا ب شوهرت بگو بشون بگ خبر مرگشونو☹️

من ک ن ولی ب شوهرم هزار بار گفتم میگه باشه اما تذکر نمیده 

میگم حتما خودت میخوای قسم میخوره ک ن ولی اینکه نمیگه تو کتم نمیره میگه بگم زنم دید دعوام کرد فیلم ندید میگم ن بگو نفرستین همیییین میگه باش ولی انجام نمیده😭😭

نمیتونم وقتی بخدا خسته خستمممم ولی ی ن بهش نمیگم وقتی درد دارم ن نمیگم ولی بازم ببینم دوستای عوصیش ...

چ دوستای عوضی و کثیفی داره.اگه شوهرت شوهر باشه حرف تو مقدم تر از دوستای بی ناموسشن

اخلاقای خوبی نداشت و راضی ب مشاور هم نبود...رفتم خونه اقام ۴۵ روز خیلی ادم فرستاد ولی شرطم فقط مشاور ...

خوب اولا که حق داری

دوم اینکه مسئله ی مهمیه عزیزم ولی نه اونقدر که بترسی

سوم اینکه از لحاظ جنسی شاداب باش نه که حتما تنوع بدی

خانومایی که دارین این پست رو میخونین اینو بدونین:

"حتی اگر شوهرتون پو.رن نگاه میکنه قطعا نمیتونه نیاز های روحیش رو برطرف کنه

پو.رن یه لذت فیزیکی به همراه داره و بدونین اگر از بازیگرا زیبا تر نیستین یا خوش اندام تر نیستین

میتونین با محب آمیز کردن رابطه ی جنسی و به اصطلاح س.س رومانتیک به راحتی شوهرتون رو متوجه خودتون کنین و میبینین که بدون دعوا و درگیری خودش ترک میکنه"

#دختر_بچه_باشیم

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار