2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم...دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 57 پست
میدونم ب ادم حس خیانت میده.دعوا کن اگه تاثیر داره.بگو بچه داری.بگو ب ناموس مردم نگا میکنی ب زنت نگا ...

شاید باورت نشه ولی دعوای من ارومه ینی فقط حرفه کاری نمیکنم ک بترسه

بخود خدا قسم بلد نیستمممم حتی قهر کردن بلد نیستم تا قهر کنم تو روم بخنده میخندم

من خیلی ضعیفم بقران کسیو جز اون ندارم 

دوس ندارم از اینکارا بکنه 

خونه اقام ک قهر بودم فهمیدم جز همسرم هیچکی انقد دوسم نداره و هوامو نداره 

ولی خیلی حالمممم بده😭😭😭

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
نمیتونم وقتی بخدا خسته خستمممم ولی ی ن بهش نمیگم وقتی درد دارم ن نمیگم ولی بازم ببینم دوستای عوصیش ...

گلم منم تو بد تریین شرایط مریضی وهزار جول مشکل دیگه نه نگفتم وحتی نگفتم که نمیخوام تو این بیست سال.باهاش رفیقم همو دوست داریم هر چی بیرون از خونه بشه هم به من میگه.حالا یه بار یه فیلمم ببینه از نظر منم اشکال نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ن ولی ب شوهرم هزار بار گفتم میگه باشه اما تذکر نمیده  میگم حتما خودت میخوای قسم میخوره ک ...

یبار جدی برخورد کن واسه همیشه ک یا تذکر بده و تمومش کن یا من این زندگیو تمومش میکنم

یکم بترسونش نمیدونم یکار یکن ب خودش بیاد انگار حرفتو خیل یجدی نمیگیره

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
خوب اولا که حق داری دوم اینکه مسئله ی مهمیه عزیزم ولی نه اونقدر که بترسی سوم اینکه از لحاظ جنسی شا ...

بخدا ب سرم داره میزنه برم فیلم پو.رن دانلود کنم ب هر بهانه ایی گوشیمو بدم دستش بره ببینه...اون حال بده رو درک کنه ک من چ میکشم

بخدا ب سرم داره میزنه برم فیلم پو.رن دانلود کنم ب هر بهانه ایی گوشیمو بدم دستش بره ببینه...اون حال ب ...

نه نمیخواد جو زده بشی😂

یادت نره تو یه گل پاکی و اون زن و مردا سوراخ هایی که اتیش جهنم ازشون شعله میکشه

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 
چ دوستای عوضی و کثیفی داره.اگه شوهرت شوهر باشه حرف تو مقدم تر از دوستای بی ناموسشن

خیلی هوامو داره خیلی دوسم داره خیییییلی وقتی قهر بودم ب زمین و زمان رو انداخت 

الانم بیاد ببینه گریه میکنم میدونم حالش بد میشه 

اما از وقتی این فیلمارو تو گوشیش دیدم حتی حسم میگه خیانتم میکنه😭😭😭

همش پیشمه تنها جایی نمیره اما این حسو از وقتی فیلمارو دیدم بهم دس داد

نه نمیخواد جو زده بشی😂 یادت نره تو یه گل پاکی و اون زن و مردا سوراخ هایی که اتیش جهنم ازشون شعله م ...

اون اتیشه الان منم ک دارم نابود میشم...

ا وقتی زایمان کردم تو رابطه کلی درد دارم ولی باز ن نمیگم...

همچیش خوب شد..مث ادم داریم زندگی میکنیم

خدا ا دوستاش نگذره

برای بعضیا تبدیل به عادت شده و ترکش خیلی سخته

ایشون اصلا میگه نگا نمیکنم و دوسال واقعا هیچ نگا نمیکرد..تا الان ک دوماه من برگشتم و این فیلما ا زندگیم نمیرن بیرون

اون اتیشه الان منم ک دارم نابود میشم... ا وقتی زایمان کردم تو رابطه کلی درد دارم ولی باز ن نمیگم... ...

نمیگذره

پاشین برین مشاور تو نی نی سایتم نچرخ تا طلاقت ندادن

از پسش برمیای،بهانه رو بذار کنار 
اگه میتونی پیش یه مشاور برو ببین مشاور چی میگه

اهوازم و همجا بستس کرونا خیلی زیاده نمیتونم جایی برم بخاطر همین ا شما کمک خواستم چون بخدا حالم خیلی بده و الا اصلا ی همچین چیزیو نمینوشتم

واتساب یا تل رو بگو بپاکه😐

فقط وات داره ...الانم هی داره زنگ میزنه و من ج نمیدم...بخدا موندم چکار کنم

دوستای شوهر منم از اینا می‌فرستن دوست دارم زنگ بزنم دعواکنم 

بخدا منم دوس دارم زنگ بزنم هر چ لیاقتشه بارش کنم کثافتو..

اهوازم و همجا بستس کرونا خیلی زیاده نمیتونم جایی برم بخاطر همین ا شما کمک خواستم چون بخدا حالم خیلی ...

اشکال نداره ولی به نظر من که بیست ساله ازدواج کردم مثل دوست باش با شوهرت.اون موقع چیز پنهونی ام ازت نداره.شوهر من نگاه نمیکنه اگه سالی یه بارم ببینه به شوخی میگیرم به خاطر همین مثل چشام بهش اعتماد دارم

مردها خیلی عوضی شدن  یکیو داریم توی فامیل نکبت اینقدم ادعای مسلمونی داره و همش توی مسجده اونوخ ...

شوهر من خوبه...تو اینستا و..چیز بد نداره خدا دوستاشو بگیره ازشون راحتشم..دارن زندگیمونو خراب میکنن

هر وق میبینم حالم تا دو سه روز بده