2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم فیلم...دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 57 پست
اشکال نداره ولی به نظر من که بیست ساله ازدواج کردم مثل دوست باش با شوهرت.اون موقع چیز پنهونی ام ازت ...

منم ۲۱سالمه ی بچه ۶ماهه دارم...خیلی زندگیمونو دوس داریم..هی هم داره الان زنگ میزنه و من ج نمیدم....الان بیاد میگم یا وات پاک کن یا دیگ بتهام حرف نزن و برو کارات با فیلم و..اوکی کن

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
شوهر من خوبه...تو اینستا و..چیز بد نداره خدا دوستاشو بگیره ازشون راحتشم..دارن زندگیمونو خراب میکنن ...

خب همینا رو محترمانه بهش بگو، بگو که خیلی ناراحتی و حالت بد میشه 

تو نخ ما نباش گره میخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بحال نشده بخوام زودتر از شوهرم بخوابم و یا دیرتر بلند شم.چون اعتماد ندارم. حالم از این کارای حرو ...

گوشیشو الان خرید حیفم میاد😔😔😔

اون نگا نمیکنه دوستاش میفرستن حتی تو پیاما نگفته بفرستین یا بعدش تشکری یا..نگفته ک بگم اره دوس داره ...

خب شاید مثلاااگه اینو بگه دستش میندازن.یابهش میخندن و...

اگگه نمیگه نفرستین یاتشکری چیزی.خب بهش گیر نده دیگه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب همینا رو محترمانه بهش بگو، بگو که خیلی ناراحتی و حالت بد میشه 

میدونی من اصلا داد و بیداد بلد نیسم بخدا خیلی اروم باهاش حرف میزنم قسم میخوره ک نمیبینه و اون ب دوستاش نمیگه خودشون اینکارو میکنن

اما من میگم بهشون بگو ک دیگ نفرستن میگه باشه ولی انجام نمیدهههههه😭😭

میدونی من اصلا داد و بیداد بلد نیسم بخدا خیلی اروم باهاش حرف میزنم قسم میخوره ک نمیبینه و اون ب دوست ...

والا چی بگم آبجی 

من فقط اینو میدونم که همه مردها میبینن، شوهر من اصلا اهل اینجور چیزا نیست خیلی سر به زیر و همه چی تمومه ولی از حرفاش و... فهمیدم که از اینا دیده 

حق داری ناراحت بشی، ولی به هر حال زندگی رو نمیشه بخاطر این قضیه بهم زد، بازم باهاش حرف بزن 

تو نخ ما نباش گره میخوری
خب شاید مثلاااگه اینو بگه دستش میندازن.یابهش میخندن و... اگگه نمیگه نفرستین یاتشکری چیزی.خب بهش گیر ...

خودشم میگه..میگه خجالت میکشم بگم نفرستین...نمیتونم گیر ندم نمیتونم ناراحت نشم بخدا دارم دیونه میشم😔😔😔هر وق رفتم سر گوشیش ی فیلم پاک شده بود‌...خب اخه چرا..ینی موندم خدایا من کم گذاشتم براش من دیگه اوکی نیسم براش 

اخه چی شد اصلا ک دوستاش اصلا جرعت دارن بفرستن

دوس دارم بهشون پ بدم هر چ لایق خودشونه رو بدم ولی نمیتونم

من خیلی ارومم دعوا و سرصدا بلد نیسم فقط تو خودم میریزم...

والا چی بگم آبجی  من فقط اینو میدونم که همه مردها میبینن، شوهر من اصلا اهل اینجور چیزا نیست خی ...

وقتی میبینم فیلم داره...دوس ندارم دیگ بهم دس بزننننه😭😭

مشکل از تو نیست جانم کلا مردها خوششون میاد 

گهه خوردن خوششون بیاد...خوششون میاد برا چ زن گرفتن😭😭احمقا فقط برا ما زبون دارن پیش دوستاشون موشن

خودشم میگه..میگه خجالت میکشم بگم نفرستین...نمیتونم گیر ندم نمیتونم ناراحت نشم بخدا دارم دیونه میشم😔 ...

عزیزم اروم باش

بببین بعضیااینطورن اگه نقطه ضعف ازیکی بگیرن میبندن به بادمسخره

که اره توفلانی بهمانی.شاید شوهرت ازاین میترسه کسی مسخرش کنه

عزیزم اروم باش بببین بعضیااینطورن اگه نقطه ضعف ازیکی بگیرن میبندن به بادمسخره که اره توفلانی بهمان ...

خب چرا منو خر فرض میکنه..همش میگه مسخره بازین رو عکس زن لخت نوشته صب بخیر منم هیچی نتونسم بگم

خب چرا منو خر فرض میکنه..همش میگه مسخره بازین رو عکس زن لخت نوشته صب بخیر منم هیچی نتونسم بگم

یه مدت خودتو بی خیال نشون بده.اماحواست بهش باشه.سعی کن همون کارایی که تواون فیلاا انجام میدن توبرای شوهرت انجام بدی شاید دیگه سمتشون نره