2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله روز هشتم و دهم انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 3704 بازدید | 38 پست
به سلامتی عزیزم مبارکت باشه ایشالا که مثبته

ایشالا برا شما هم مثبت باشه آی وی اف خیلی سخته به خدا.

پوست ما کلفت شده وگرنه کدوم مردی حاضر میشه این همه آمپول بزنه و درد بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا مثبته واسه من ده روز انتقالم منفي بود ولي آزمايشم مثبت بود

سلام خانمی شما بی بی چکت روز چند منفی شد جنیناتون چی بودن بلاست یا سه روزه فریز.برا من روز ۱۲ البته عصر زدم منفی شد. بنظرتون منفیه نتیجه؟

خدا هر لحظه معجزه میکند...
سلام خانمی شما بی بی چکت روز چند منفی شد جنیناتون چی بودن بلاست یا سه روزه فریز.برا من روز ۱۲ البته ...

من روز 13 زدم منفي شد بلاست 5 روزه بودن جنينا

روز 15 آزمايش دادم مثبت بود بتام حدودا 5000 بود دوتاش مونده بود تا هفته هفتم موندن قلب جفتشونم تشكيل شد اما نميدونم چرا يكيش ديگه رشد نكرد الان يكيش واسم مونده هفته 21 هستم دعا كن سالم بدنيا بياد 

شمام تا آزمايش ندادي نا اميد نشو ان شاله مثبته بيا بهم خبر بده نتيجه رو واست دعا ميكنم ان شاله مثبت باشي

ديگران راقضاوت نكنيم.
من روز 13 زدم منفي شد بلاست 5 روزه بودن جنينا روز 15 آزمايش دادم مثبت بود بتام حدودا 5000 بود دوتاش ...

استرس رو بذارین کمار ایشالا بسلامتی طی میکنین.امروز آز دادم منفی شد بتام ۱.۲۴ هست.

خدا هر لحظه معجزه میکند...