2777
2789
عنوان

جاری دارم فضول وایییی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 52 پست
بخدا من کاری نکردم نه براش نظر دادم نه نظر خواستم تا شوهرم میلینه واسه اونم دستور میده ولی شوهرم چون ...

منظورش اینه خودت بهش رو دادی ، وقتی جدی بهش حالی کنی که زندگی تو به خودت مربوطه حد خودشو میفهمه

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من کاری نکردم نه براش نظر دادم نه نظر خواستم تا شوهرم میلینه واسه اونم دستور میده ولی شوهرم چون ...

همون کاری که گفتم رو بکن ایندفعه زنگ زد یا چیزی گفت بگو اول از اینکه خیلی انتخابت یا راهنمایی مزخرفه دوم از اینکه سرت تو زندگی خودت باشه سوم از اینکه به تو هیچ ربطی  نداره 

بگو به تو ربطی ندارههههه 😡😡😡

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بزار بگه تو آخر کارخودتو بکن وقتی میبینه کارخودتو میکنی میفهمه نظرش مهم نیست

یا چندبار با اخم و جدی بگو خودم میدونم باید چیکارکنم 

کلا جدیش نگیر چندبار به نظراتش بی تفاوت باش تا درست شه

مگه تو خریداتون جاری رو با خودتون میبرید؟؟؟ 🤔

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

من جاریم آدم مهربونیه باهاشم دوست بودم ولی وقتی با مادرشوهرم آشتی کرد سعی میکرد یه جوری منو به اونا نزدیک کنه که خیلی جدی و اتفاقا با تندی بهش گفتم نیازی به اینکار ندارم شوهرمم بود 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
بهش میگم میگه نه اینکاری که من میگم فقط درسته و...

بگو خب واسه زندگی خودت خرج کن نظرتو.. با اینطور افراد باید رک حرف بزنی

مگه تو  خریداتون جاری رو با خودتون میبرید؟؟؟ 🤔

نه بابا مثلا الان باردارم اومده خونم میگه به خانواده ات بگو چن دست از لباس بگیرن چنددست از این نمیدونم چه اسباب بازی بگیرن و....گفتم عزیزم مادرم خودشون میدونن چی بخرن میگه نه اینایی که من میگم به دردت میخوره نمیدونم چرا اینقد دخالت داره

چرا رک بهش نمیگی نظر نده بگووو دفعه اخرت باشه واسه زندگی من نظر میدی با جدیت بگوووو