2777
2789
عنوان

جاری دارم فضول وایییی کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 52 پست
نه بابا مثلا الان باردارم اومده خونم میگه به خانواده ات بگو چن دست از لباس بگیرن چنددست از این نمیدو ...

بگو اونا همه چی خریدن تکمیل شده دیگه احتیاجی نیست

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رک بهش نمیگی نظر نده بگووو دفعه اخرت باشه واسه زندگی من نظر میدی با جدیت بگوووو 

اخه عروس دور دونه مادرشوهرمه همش مادرشوهرم میگه عروس خوبمه و همه جاریهاش بهش حسادت دارن نمیخوام مادرشوهرم هرجا بره بگه من بهش حسادت دارم نمیدونم کارم درسته یا غلط

خب تو آخر کار خودتو بکن مگه مجبورت میکنه نظرشو انجام بدی؟

من نظرهای که میگه انجام نمیدم خب از این اعصابم خورده که چی بگم بهم دستور نداره بخدا من خودم سنی ندارم بهم دستور میده اون اخه ازم کوچیکتره همش دخالت 

اخه عروس دور دونه مادرشوهرمه همش مادرشوهرم میگه عروس خوبمه و همه جاریهاش بهش حسادت دارن نمیخوام مادر ...

ببین برات مهم نباشه بره هرچی میخواد بگه 

به خاطر این حرفا حاظری تا اخر عمرت طبق سلیقه جاری زندگی کنی؟

بزار حرف بزنن اصلا بزار دعوا بشه به درک ولی اجازه ندهه واست تصمیم بگیره یه بار جرئت کن و بگو به تو ربطیییییی نداااره تو دخاااالت نکننننن خودممم میدونممم چیکار کنم با اخم و جدیتتتت بگو تو واسه زندگی خودت نظر بده

اتفاقا یه چیزی بگو بهش بربخورهههه گمشه

من نظرهای که میگه انجام نمیدم خب از این اعصابم خورده که چی بگم بهم دستور نداره بخدا من خودم سنی ندار ...

عزیزم همین که انجام ندی اونم میسوزه مطمئن باش😂😂

ول از رو نمیره😂

پس بیخیال بزار انقدر بگه تا خسته شه ولی اصلا نظراتشو انجام نده