توروخدا بگین چیکارکنم از دستش اصلا تو زندگیش دخالت ندارم تا منو میبینه انقد واسم دستور میده که اینکارو بکن هرچی میگم عزیزم خودم میدونم باز ادامه میده حرصم میگیره کوچیکتر ازمنه واسم اینقد دستور بده به شوهرم میگم میگه خوبیتو میخواد 😪 یعنی من بچه ام که اون باید همه چیزا بگه حتی تو خرید لباس واسه بچم میاد نظر میده بدون اینکه کسی ازش نظر بخواد
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چن بار با خنده یا هرجور ک روابطتونه بگو ک اره عزیزم هرکسی ی سلیقه ای داره دگ من ایتجوری دوس ندارم ی چیز دگ مدنظرمه چن بار بگی دگ نمیگه
دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
نه عزیزم میدونم نیتش چیه همیشه بد جاری که بزرگتر ازمنه میکمه به مادرشوهرم مادرشوهرم چش نداره ببینتش الان داره واسه من مثلا میگه من بیشتر از تو میفهمم تا حالا زایمان نکرده اومده واسم حرفهای میزنه که واقعا اینقد گریه کردم با لحنی میگه که انگار خیلی فهمیده هس
خب یه بار بهش بگو عزیزم هرکس یه سلیقه ای داره حالا یا خوب یا بد که بهتره خود آدم تصمیم بگیره واسه کاراش
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
نه عزیزم میدونم نیتش چیه همیشه بد جاری که بزرگتر ازمنه میکمه به مادرشوهرم مادرشوهرم چش نداره ببینتش ...
چرا گریه میکنی اخه.چرا اینقد ضعیف جلوه میدی خودتو عیب نداره.ببین تو اینقد حرص میخوری اون چقد میخوره.پس اون برا تو مهم نیس .تو برا اون مهمی.ول کن.
فک کن معیوب از لحاظ ذهنی
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
خودت باعث شدی از حدش بگذره. از اول باید براش جا مینداختی سرش تو کار خودش باشه . و یه بار قشنگ ...
بخدا من کاری نکردم نه براش نظر دادم نه نظر خواستم تا شوهرم میلینه واسه اونم دستور میده ولی شوهرم چون باباش خیلی پولداره هرچی میگه گوش میده حتی خانواده شوهرم خیلی به حرفاش اهمیت میدن واسه همین اگه منو نبینه هر دو روزی زنگ میزنه اینکارو بکن انگار من نفهمم اون باید بگه خسته شدم ازش