2777
2789
عنوان

آمپول اچ ام جی بیرون از یخچال

6656 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من آمپول اچ ام جی زدم این ماه دوتا. اما نمیدونستم باید تو یخچال بزارم. دو روز بیرون از یخچال بوده. بیست و هفت روز پیش زدم. چند روز بعد از زدنش به لکه بینی افتادم که البته خیلی طول نکشید. الانم پری شش روز عقب افتاده و بی‌بی چک هم منفیه. به نظرتون از عوارض آمپول که عقب انداختم یا نه؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اچ ام جی زدم این ماه ولی منم بیرون یخچال تو کیفم بود    

سلام آره باردارشدن ولی تو شش هفته سقط شد. من از دکترم پرسیدم که ممکنه علت سقطم بیرون بودن آمپول از یخچال بوده باشه گفت نه اصلا ربطی نداره. 

سلام آره باردارشدن ولی تو شش هفته سقط شد. من از دکترم پرسیدم که ممکنه علت سقطم بیرون بودن آمپول از ی ...

عزیزم متاسفم انشالله دوباره باردا ر میشی

الان دوباره داری دارو مصرف میکنین؟

عزیزم متاسفم انشالله دوباره باردا ر میشی الان دوباره داری دارو مصرف میکنین؟

ممنونم عزیزم انشالله هردومون به سلامتی و به زودی باردار میشیم. نه دکترم گفت سه ماه صبر کن بعدش بیا بهت دارو بدم واون موقع اقدام کن. 

نه من لتروزول و دوفاستون استفاده کردم و دوتا آمپول اچ ام جی زدم. اما دکتر اچ سی جی نداد بهم. 

من استرادیول برا ضخامت دیاره رحمم داده بهم دکتر گفت اسارادیول  ادامه بده ولی نگفت تا کی قبلا هم 10 تا داده بود که اخرین بار رفتم پیشش 6 تا مونده بودم من نپرسیدم مجدد بگیرم یا نه همون تموم کنم 

مامای جلو دستش هم که اصلا حواسش نبود چون من شنیدم دکتر گفت اج سی جی رو فردا بزنه ماما می گفت امروز بزن وقتی گفتم دکتر که گفت فردا گفت خوب فردا بزن من دوباره رفتم استرادیول خریدم بدون نسخه نمیدونم چکار کنم

من استرادیول برا ضخامت دیاره رحمم داده بهم دکتر گفت اسارادیول  ادامه بده ولی نگفت تا کی قبلا هم ...

عزیزم اینا دارو های هورمونی به نظرم بدون نظر پزشک نخوری بهتره. اگه نمی تونی بری پیشش بهش زنگ بزن و بپرس ممکنه برات خطرناک باشه. من که هرماه که می رفتم دکترم از هر قرصی ده تا یا پنج تا بهم میداد و روز های مصرفش رو هم میگفت. چون ممکنه تنظیمات هورمونی بدنت بهم بریزه. 

عزیزم اینا دارو های هورمونی به نظرم بدون نظر پزشک نخوری بهتره. اگه نمی تونی بری پیشش بهش زنگ بزن و ب ...

شما استرادیول تا حالا مصرف نکردین برا ضخامت اندومتر داده بهم ار درست میگی با دکتر مشورت کردم

من از دکتر مختار زاده که رویان کار میکنه پرسیدم گفت با پزشکت مشورت کن ولی معمولا ادامه باید بدی خود دکتر مختار زاده فلوشیپ ناباروریه 

باز خدارو شکر شما یک بچه داری نعناع جون

شما هم انشالله به زودی صاحب یه نی نی خوشگل و سالم و دوست داشتنی میشی عزیزم. من احساس میکنم که فاصله بچه ام با بچه بعدیش زیاد بشه نمی تونن خوب باهم ارتباط برقرار کنن برای همین دوست دارم زودتر بچه دار بشم. 

شما هم انشالله به زودی صاحب یه نی نی خوشگل و سالم و دوست داشتنی میشی عزیزم. من احساس میکنم که فاصله ...

عزیزم منم امپول hmj دکتر برام نوشته ۲روز نذاشتمش تویخچال اخه داروخونه بهم نگفت منم دیگه نگاش نکردم دیشب دیدمش گذاشتمش تویخچال ،بنظرت فاسده؟یعنی دیگ زدنشم فایده نداره؟؟

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.