2777
2789

دخترم داره دندون در میاره خیییییییییییییلی اذیت می‌کنه اصلاااااا شیر نمیخوره نمی‌دونم چیکار کنم ، داغون شدم خیلی نگرانم ،خودم از دندون درد دارم میمیرم اما می‌ترسم برم دکتر ، دو شبه هیچی نخوردم ،یعنی شوهرم میگه بزار بچه بخابه بعد غذا بخوریم ، دخترمم تا بخابه ساعت 12میشه ، دیگه شوهرمم میخابه ، منم دیگه هیچی نمیخورم ، دندونامم بقدری یهو خراب شد که فقط باید با دندون جلو بجوم، برای شوهرمم اصلا مهم نیست که چیزی خوردم نخوردم ، حس میکنم مسئولیت خیلی سنگینی دارم که نمیتونم از پسش بر بیام دلم میخواد بمیرم ، از دست شوهرم کفری ام ،خیلی نسبت بمن بی تفاوته، کاش حداقل دخترم خوب شیر میخورد ، کاش کرونا نبود میرفتم دندون پزشکی ، کاش کسی ازم سراغی می‌گرفت، کاش یکی یکم کمکم میکرد،دارم بخود کشی فکر میکنم ، فقط واسه خاطر دخترمم ب زور دارم ادامه میدم ، 

ببخشید چرت و پرتابی که از ذهنم میگذره نوشتم 

خدا یا شکرت بخاطر همه چی ، بخاطر اینکه هنوز سالمیم ، خدایا شکرت ، خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته.درک میکنم. این روزای سخت تموم میشن. هیچ شب سختی  نبوده که صبح نشه.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

چقدر سخت میگیرین،پس اونایی که مثلا سه چهار تا بچه دارن یه عمر نمیتونن شام بخورن تا بچه ها بخوابن، یه ذره برنامه ریزی کن نهایتا با شوهرت یکی یکی بچه رو نگه دارین شام بخورین

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت