2777
2789
عنوان

کسی هست اچ پی وی داشته باشه از نوع cin ???

| مشاهده متن کامل بحث + 14608 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقت نیس؟تکرار نباید بشه؟

من حرفی ندارم دکترم انجام نمیده هرچی اصرار میکنم از من لجش میگیره که بهش دستور میدم میکه نیازی نیست کار خودش میکنه منم کرونا گرفتم تو زمان کرونا خارش داشتم نگرانم 

فلوکونازول ۱۵۰ میل هر ۳ روز یه دونه ، از رنگ ابیش بگیر که ۴ تا دونه داره بخوای عکسشو هم برات میفرست ...

هر چی هس بفرست 😰بعدش اینا ضرر نداره من ۱۹ سالمه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

سلام اسی  بله من مبتلام و هر ۶ ماه پاپ اسمیر میدم  از روی اختلال سیستم رحم میفهمه انک ...

پس یعنی نگران نباشم؟دکترم فلوشیپ معروفم هست دکتر خوبیه 

اما نمیدونم چرا فقط پاپ انجام میده 

شما سین یک هستی؟هر شش ماه پاپ میدی یا کلپو؟

من الان خوب شدم سین یعنی تغییر شکل سلولی که سه مرحله داره ‌و یک خفیف تره و سه یعنی خطرناک ه حتما ...

وای خدایا

عزیییزم

امیدوارم همیشه خوب باشین

منظورم اینه که اچ پی وی درمان نداره دیگه

همیشه با آدمه

پس یعنی نگران نباشم؟دکترم فلوشیپ معروفم هست دکتر خوبیه  اما نمیدونم چرا فقط پاپ انجام میده&nbs ...

من پر خطره و هر ۶ ماه باید پاپ بدم 

و کنترل کنم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
احتمال دفع کردن بعد از ۲-۳ سال هست من ۱۶ داشتم دفع کردم

وای خداروشکر 

خیییلی خوشحال شدم واست ❤

من ی بار مشکوک بودم به اچ پی وی، تست دادم تا زمانی که جوابش بیاد بین آسمون و زمین معلق بودم 

حالتونو درک میکنم

هر چی هس بفرست 😰بعدش اینا ضرر نداره من ۱۹ سالمه

خطری نداره ولی زیاده روی نکن

https://uupload.ir/files/o6uh_16147238315043103017767633806445.jpg

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
به نظرم دکترت رو عوض کن عجیبه که سین ۳ به یک تبدیل شه

نمیدونم شاید عفونت بوده اینطوری نشون میداده 

بعد ازون دو بار کلپو و کوزتاژتشخیصی شدم و سین ۱ بود دکترم معروفه همه هم راضین ازش