2777
2789
عنوان

کسی هست اچ پی وی داشته باشه از نوع cin ???

| مشاهده متن کامل بحث + 14607 بازدید | 78 پست
وای خدایا عزیییزم امیدوارم همیشه خوب باشین منظورم اینه که اچ پی وی درمان نداره دیگه همیشه با آدم ...

درمان داره عزیزم فقط دوسالی طول میکشه 

فقط باید کنترل شه، توده نشه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
خطری نداره ولی زیاده روی نکن https://uupload.ir/files/o6uh_16147238315043103017767633806445.jpg

اسم این قرصه چیه؟ مصرفش چطوره؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید عفونت بوده اینطوری نشون میداده  بعد ازون دو بار کلپو و کوزتاژتشخیصی شدم و سین ۱ ب ...

کجا هستی؟

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
اسم این قرصه چیه؟ مصرفش چطوره؟

هر سه روز یه دونه ،انتی بیوتیکه 

همیشه اب  زیاااااد بخور که عفونت نگیری 

من پر خطره و هر ۶ ماه باید پاپ بدم  و کنترل کنم

سی ای ان اگر نیست نگرانی نداره کنترل کن با تقویت سیستم بدنت 

از کن سی این شده بعضی میگن بعد از دو سه سال بعضی از سی این های وان دفع میشه دکترم تازه این بله بهم گفت یک سال دیکه بیا قبلا شش ماه بود 

خیییلی سخته فشار روحی زیادی به آدم میاد شما الان خوبین؟

اره خوبم ،دکتر بیخودی رفته بودم گفت خیلی حاده و باید رحمتو در بیاری 

دو تا ی دیگه رفتم که خدارو شکر یکیشون عالی بود 

گفت نمیخواد در بیاری 😂 الان تحت نظر ایشونم

دخترایی که مجرد هستین فکر نکنید فقط متاهلا این ویروس رو میگیرن 

مراقب روابط خودتون باشید 

قبل ازدواج واکنش رو حتما بزنید 

من پاپ دادم هنوز به دکتر نشون ندادم انگار التهاب دارم خطرناکه؟ 

کنترل شو ،ننداز پشت گوش 

واژن  ،حساسیتش  عین چشم میمونه 

عزیزم شما فقط نوعش متوجه شدی با دهانه رحم درگیر شده ؟

مال من دونه نبوده

بخاطر سقط، التهاب دهانه داشتم که لیزر کردم

من الان خوب شدم سین یعنی تغییر شکل سلولی که سه مرحله داره ‌و یک خفیف تره و سه یعنی خطرناک ه حتما ...

با پاپ اسمیر متوجه شدی داری یانه؟ 

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔