2777
2789

من اچ پی وی مثبتم از نوع cin1 هر شش ماه یکبار چکاب میشم اما فقط پاپ اسمیر. هرچی به دکترم میگم لطفا کلپو بکن نیازی نمیبینه 

من نگرانم اخه پاپ اسمیر که  اطلاعات دقیقی نمیده 

هر دفعه پاپ اسمیر کرذم یا التهاب کم بوده یا متوسط

همین 

کسی میتونه راهنماییم کنه

عفونت قارچی (پنیری)گرفتم  لطفا کمک کنید چکار کنم؟؟؟؟

دکتر نمیتونم برم😓😓...

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم hpv داشتم 

های ریسک هم بودن 

کولپوسکوپی هم شدم که چیزی نبود خداروشکر 

ی دوره هم دارو مصرف کردم 

حالا دوباره باید برم پاپ اسمیر و ازمایش بدم ببینم چی شده اوضاعم

به نظرم به دکترت اعتتماد کن  

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

چی هس ??من ازش اطلاعی ندارم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

سلام اسی 

بله من مبتلام و هر ۶ ماه پاپ اسمیر میدم 

از روی اختلال سیستم رحم میفهمه انکه نیاز هست پاپ رو بدی یا نه

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
من داشتم و رو سین ۳ عمل کردم دکترت باید کلپو کنه پاپ خیلی دیر نشون میده کدوم شهری 

من سه بودم گفت دو ماه دیگه بیا بعد یک شدم پیش دو تا دکتر یک بودم 

ازون به بعد فقط پاپ انجام میده هرچی بهش اصرار میکنم اعصابش خورد میشه و میگه اگه نیاز باشه خودم انجام میدم 

عفونت قارچی (پنیری)گرفتم  لطفا کمک کنید چکار کنم؟؟؟؟ دکتر نمیتونم برم😓😓...

فلوکونازول ۱۵۰ میل هر ۳ روز یه دونه ،

از رنگ ابیش بگیر که ۴ تا دونه داره بخوای عکسشو هم برات میفرستم 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به