2777
2789

سلام دوستان  من  تازه واردم.  دلم  خیلی گرفته     من تازه  ۱ ماهه عروسی کردم   شوهرم  کارش دوره  ی جوری ک  ماهی  ۵ روز مرخصی میدیدمش  و کارش تو ی شهر غریب  و از لحاظ امکانات  پایینه  ( مهندس   ی شرکتیه )   و ۱۲ ساعت فاصله داره با شهرمون اصفهان   مجبورم برم اونجا چون  خیلی دلتنگشم  نمیشه اینجور زندگی ک  انقد دیر ب دیر همو  بببینبم  از  طرفیم اگ برم اونجا مامانم از  ناراحتی  و دوریم دق مبکنه ومیگه طاقت دوریتو ندارم .  وقتای ک بعد ۵ روز میره ..خیلی ناراحتم  همش  گریه میکنم  ولی  جلو شوهرم خودمو میگیرم گریه نکنم☹☹☹(شوهرم   مرد با شخصیت و مهربونیه  )کسی هست  مثله من‌باشه؟؟؟  نمیدونم چکار کنم😞 راهنماییم کنید ی دنیا ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ده سال از بهترین روزای جوانیم تو غربت گذشت بدترین و کم امکانات ترین شهر با مردم داغون و بی فرهنگ🤕 همچنان هم ادامه داره...

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اولویت اولت زندگی و همسرته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من هستم کمتر از یه ماهه عروسی کردم و اومدم شهر محل کار همسرم،با اینکه مامانم خیلی بهم وابسته اس چون ی دونم ولی اومدم نمی‌تونستم دور بمونم معنی ازدواج به همین همراهی هاست

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

انتخاب کردی ازدواج کنی یا با مادر زندگی کنی؟مادرتون باید از خود گذشتکی رو یاد بگیره شماهم باید از مادر بگذری من یه مدت بخاطر شغل همسر خارج از ایران رفتم و خودم درمقابل خانواده شوهر و خانواده خودم از همسرم دفاع کردم 

از من به تو نصیحت اگه کارش جوریه که نصف روز با تو هست خوبه در غیر این صورت نرو چون شوهرم از ۷ میرفت تا۸ شب من افسردگی گرفتم اونجا خانم هم کم بود کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم پرخاشگر شدم

من اگه استخدامی قبول شم شوهرم مجبوره بخاطر من بیاد یه شهر مرزی تو سیستان و بلوچستان.

فکر کنم شما جات خیلی بهتره از جایی که ما باید بریم.

دیگه وقتی ازدواج کردی مامانم از دوریم دق میکنه معنی نداره که.

مامانت اگه طاقت دوریتو نداشت نباید شوهرت میداد یا باید شرط ضمن عقد میذاشت که شهر دور نرید. بعد از ازدواج هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد.