دخترم رو من فقط برای چکاپ می بردم، دندونهاش سالم هستن. دختر منم گریه می کرد، دکتر همونطور تو بغلم چک می کردش. ولی خب اگر ترمیم بخواد با بیهوشی انجام میدن.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از چی میترسه مگه تاحالا دندونپزشکی رفته که اصلا بخواد حسی نسبت بهش داشته باشه؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
من دخترمو برای چکاپ میبرم دندوناش سالمه ولی نمیترسه
همشم میگه بریم پیش خاله رویا
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
دندونپزشکا تخصص تو بیهوشی ندارن ممکنه به بچه دوز زیادی دارو بزنن که این اتفاق خیلی افتاده بیهوشی برای مغز بچه دو ساله خیلی بده اتفاقای بدی هم پارسال افتاد چند تا بچه دور از جون بعد بیهوشی واسه دندون به هوش نیومدن خودت بچتو سرگرم کن کنترلش کن