ویترین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 6922 عنوان توقيف حساب بانكي براي مهريه 2523 بازدید | 6 پست اوناييكه حساب بانكي همسرشون رو براي مهريه توقيف كردن از چه تاريخي پول داخل حساب رو تونستن بگيرند.يعني پولهاي توي حساب از چه تاريخي رو ميتونند بگيرند؟ ما ملت حسينيم 1399/12/12 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 پس يك سال قبل نيست؟ من بهمن ماه حساب همسرم رو مسدود کردم با ماشیننش رو اردیبهشت ماه پول رو اداره ثبت واریز کرد ب حسابم و ماشین رو برج ۵ ب مزایده گذاشتتقریبا ۳ ماه برا حساب شوهرت زمان میبره اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
ویترین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 6922 من بهمن ماه حساب همسرم رو مسدود کردم با ماشیننش رو اردیبهشت ماه پول رو اداره ثبت واریز کرد ب ... ببين اگر حساب رو خالي كرده باشه چي؟شوهر من از اون هفت خطهاست حتما فوري حساب رو خالي كرده ما ملت حسينيم
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 ببين اگر حساب رو خالي كرده باشه چي؟شوهر من از اون هفت خطهاست حتما فوري حساب رو خالي كرده شما میرید حساب بانکی هرچی ک داره رو مسدود میکنی دیگه خرچی پول تو اون حسابها باسه رو نمیتونه برداشت کنه و میره جای مهریتاگر قبل از اینکه حساباش رو مسدود کنی بره پول رو برداشت کنه ک دیگه هیچی تو ک هنو مسدودش نکردی اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
ویترین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 6922 شما میرید حساب بانکی هرچی ک داره رو مسدود میکنی دیگه خرچی پول تو اون حسابها باسه رو نمیتونه برداشت ک ... خب اينطوريكه مشخصه طرف تا ببينه خانمش رفته قهر سريع حساب رو خالي ميكنه.حتما شوهرمنم اين كار رو كرده قبل از مسدود كردن حسابهاش ما ملت حسينيم