2777
2789
عنوان

توقيف حساب بانكي براي مهريه

2523 بازدید | 6 پست

اوناييكه حساب بانكي همسرشون  رو براي مهريه توقيف كردن از چه تاريخي پول داخل حساب رو تونستن بگيرند.يعني پولهاي توي حساب از چه تاريخي رو ميتونند بگيرند؟

ما ملت حسينيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس يك سال قبل نيست؟

من بهمن ماه حساب همسرم رو مسدود کردم با ماشیننش رو 

اردیبهشت ماه پول رو اداره ثبت واریز کرد ب حسابم و ماشین رو برج ۵ ب مزایده گذاشت

تقریبا ۳ ماه برا حساب شوهرت زمان میبره

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
من بهمن ماه حساب همسرم رو مسدود کردم با ماشیننش رو  اردیبهشت ماه پول رو اداره ثبت واریز کرد ب ...

ببين اگر حساب رو خالي كرده باشه چي؟شوهر من از اون هفت خطهاست حتما فوري حساب رو خالي كرده

ما ملت حسينيم
ببين اگر حساب رو خالي كرده باشه چي؟شوهر من از اون هفت خطهاست حتما فوري حساب رو خالي كرده

شما میرید حساب بانکی هرچی ک داره رو مسدود میکنی دیگه خرچی پول تو اون حسابها باسه رو نمیتونه برداشت کنه و میره جای مهریت

اگر قبل از اینکه حساباش رو مسدود کنی بره پول رو برداشت کنه ک دیگه هیچی تو ک هنو مسدودش نکردی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
شما میرید حساب بانکی هرچی ک داره رو مسدود میکنی دیگه خرچی پول تو اون حسابها باسه رو نمیتونه برداشت ک ...

خب اينطوريكه مشخصه طرف تا ببينه خانمش رفته قهر سريع حساب رو خالي ميكنه.حتما شوهرمنم اين كار رو كرده قبل از مسدود كردن حسابهاش

ما ملت حسينيم