2777
2789
عنوان

خانما

61 بازدید | 5 پست

سلام یه هفته مونده به پریودم  نزدیکی داشتم.دوروز زودتر ازموعدم خونریزی پریودم شروع شد 

خونروزیم دو روز  طول کشید خیلی سبک و با خونریزی کم نه درد شدید و خونریزی شدیدلخته ای نداشتم روز سوم هیچی روز چهارم لک و تمام.مشکلی که نیست بنظرتون حامله ام؟بی بی چک کی بزنم؟خوندم کمتر از سه روز پریود نیس.

دوره هام همیشه مرتب 28روزه هست.ایندفعه رپز26شروع شد.

منم ماه پیش اینطور بودم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره نگران نشم؟

نه عزیزم نگران نشو

من بعد از پری رفتم دکتر گفت چیزی نیست و طبیعیه

سیکل قاعدگی بین 22 تا 35 روز طبیعیه

روزشم بین دو روز تا 7 روز طبیعیه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍