2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس عزیزم

ممنون خانومی. منبخاطر کرونا و بخاطر اینکه طبقه سوم هستیم میخوام تا مشکلی نباشه دکتر نرم. الان 6 هفته مه. شما اول که رفتی دکتر چه قرصی بجز اسید فدلیک داد که استفاده کنی؟ و اینکه اولاش شما درد زیر دل داشتی؟ دکتر چیز خاصی برای این موضوع گفت؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

یعنی نشانه زایمان زودرس نیست من خیلی میترسم از درد

نه عزیزم اصلا... لگن داره جا باز میکنه‌.. وزن بچه هم زیاد میشه اما کلا کمربند بارداری خییییلی خوبه اگر استفاده کنی کمر دردت کمتر میشه وزن بچه رو کمک میکنه و میگیره. فقط موقع نشستن و خوابیدن‌ نبند 

ممنون خانومی. منبخاطر کرونا و بخاطر اینکه طبقه سوم هستیم میخوام تا مشکلی نباشه دکتر نرم. الان 6 هفته ...

عزیزم من فقط اسید فولیک خوردم تا ماه چهار بود ویتامینای دیگم شروع شد اره منم به شدت درد زیر شکم و کمر داشتم مخصوصا شبا چند وقت ادامه داشت تا کم کم خوب شد و تهوع واینا شروع شد نگران نباش گلم

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍
نه عزیزم اصلا... لگن داره جا باز میکنه‌.. وزن بچه هم زیاد میشه اما کلا کمربند بارداری خییییلی خوبه ا ...

مرسی عزیزدلم درد واژن هم طبیعیه یعنی؟

ممنون خانومی. منبخاطر کرونا و بخاطر اینکه طبقه سوم هستیم میخوام تا مشکلی نباشه دکتر نرم. الان 6 هفته ...

مگه میشه دکتر‌نری باید بری! مخصوصا برای قلبش. ممکنه بهت امپول مثل هپارین و پروژسترون بده.. اونم از همون اول شروع میشه. نمیشه نری که.. قرصا هم اگر کمخونی داشته باشی دوزش فرق داره.

عزیزم من فقط اسید فولیک خوردم تا ماه چهار بود ویتامینای دیگم شروع شد اره منم به شدت درد زیر شکم و کم ...

ممنون خانومی لطف کردی. احیانا سرگیجه نداشتی شما؟ 

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

مرسی عزیزدلم درد واژن هم طبیعیه یعنی؟

درد دهانه رحم منظورته؟ اره عزیزم طبیعیه.. اما خب سعی کن بخودت فشار نیاری. من سعی کردم بیشتر بخوابم که فشار بهم نیاد و زایمان زودرس نداشته باشی. اگر با شوهرتم رابطه داری قطعش کن.

مگه میشه دکتر‌نری باید بری! مخصوصا برای قلبش. ممکنه بهت امپول مثل هپارین و پروژسترون بده.. اونم از ه ...

وای راست میگی؟ نگرانم خودمم اما خوب وضعیتم اصلا جور نیست💔

درد دهانه رحم منظورته؟ اره عزیزم طبیعیه.. اما خب سعی کن بخودت فشار نیاری. من سعی کردم بیشتر بخوابم ک ...

نه رابطه اصلا ندارم همش دارم استراحت میکنم خدا کنه این روزا زود بگذره