2777
2789
عنوان

محبت همسر بعد از بچه دار شدن

509 بازدید | 24 پست

سلام خانما

خانما درسته که میگن شوهرا بعد بچه دار شدن بیشتر از اینکه از خانمش اهمیت بده به بچه اش اهمیت میده؟!‌و‌کلا محبت به همسرش نصف میشه؟! برای شما اینطوری بوده؟!

والا تجربه نداشتم اما خب پر واضحه ک تایمی ک برای ما داشت حالا باید مقداریشم بذاره برای بچه دیگه 

و البته این برای هر دوطرفه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من برعکسه الان من بچه دار شدم تا یه مدت خودم رو رفتاری شوهرم حساس بودم ولی دیدم به منو بچم محبت میکنه الان ک دومی رو باردارم محبتاش بیشتر شده من هر چی عصبی میشم اذیتش میکنم اون میگه اشکال نداره😢

خودت باش😎مگه خودت چشه 
واسه من برعکسه الان من بچه دار شدم تا یه مدت خودم رو رفتاری شوهرم حساس بودم ولی دیدم به منو بچم محبت ...

اوخی کاش شوهر منم اینطوری بشه من همش میترسم کمتر دوستم داشته باشه:(

شوهر من این اخلاق رو نداره چون منم ندارم ...با وجود داشتن 3 تا بچه ..اولویت زندگی هم هستیم ..اول زن و شوهر بعد بچه 

به نظرم خانم ها محبت و توجهشون نسبت به آقا کم میشه اوناهم همون رفتارو میکنن

توروخدا نگین شوشو آدم یاد شاش میوفته در ضمن محبت به همسر سرجاش و محبت به بچه هم باید کرد دیگه بچه عزیزتره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4635392/وکیل-خوب-توی-کرج-برای-طلاق?postId=144088360خانوما توروخدا گزارش بزنید هرکس پزارش بزنه 5صلوات و ایته الکرسی ب نیتش میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
اوخی کاش شوهر منم اینطوری بشه من همش میترسم کمتر دوستم داشته باشه:(

اوف من دیونش کردم هرور میگفتم حس میکنم نینی رو بیشتر دوس داری همسرم میگفت دوس داشتن تو با نینی فرق میکنه 

خودت باش😎مگه خودت چشه