2777
2789
عنوان

زبون ندارم😐💔

325 بازدید | 17 پست

من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا...

چیکار کنم

چ شغلی پیشنهاد میدین😐

تو ذهنم فقط فعلا بوتیکی هس

آرایشی ام مقل کاشت ناخن یا خدمات پویت و مو خیلی علاقه دارم ولی پول اولیه‌شو ندارم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست خاهر من اصلاااااااااا ی سلام ساده هم بلد نبود اول رف توی مغازه هایی ک کم مشتری دارن بعد کم کم ی زبونییییییییی در اورد..همه مغازه ها بهش پیشنهاد بالاترین  حقوق رو دادن 

(:

بلاگر

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

دوست خاهر من اصلاااااااااا ی سلام ساده هم بلد نبود اول رف توی مغازه هایی ک کم مشتری دارن بعد کم کم ی ...

ینی اگه منم برم خوب میشه🥺

من اصلا خوشم نمیاد وقتی فروشنده زبون می‌ریزه و هی حرف میزنه،کلا دوست دارم ساکت باشه و دخالت نکنه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
نسبت به پوست مو کمه😐😐😐😐 خیلی کمتر از اوناس

عاها اونجوری اره ولی فعلا هییییچ ندارم

میخام اول برم اینجاها خودم ک تونستم به مقدار درامد داسته باشم بعد برم توی این کارا درکل سغل مورد علاقم نقاشی و عکاسیه ولی متاسفانه زیاد استقبال نمیشه

من اصلا خوشم نمیاد وقتی فروشنده زبون می‌ریزه و هی حرف میزنه،کلا دوست دارم ساکت باشه و دخالت نکنه

اره خودمم دوس ندارم ولی همه مغازه دارا وقتی اینجور ادمی ببینن استخدام میکنن

عاها اونجوری اره ولی فعلا هییییچ ندارم میخام اول برم اینجاها خودم ک تونستم به مقدار درامد داسته باش ...

چرااااااا نشه 

برو تو ی آتلیه دوره ببین بعد با حقوق کم ادیتور شو بعد دوربین بخر کارت و شروع کن. اول مدل پیدا کن و رایگان عکس بگیر بذار تو اینستا بعد مشتری جذب میشه