2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ادم زبون نفهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 88 پست
می فهمم چی میگی اما همه ی مردا همینن کارشون اینه بگن خودشون همه فن حریفی  بهترین سیاست اینه بگ ...

خیلی‌موفق ها به شوخی گرفتم رد شدم فک کرده چه خبره اصلا ادم نیس بهش گاهی میگم‌درد دارم نمیتونم پاشم‌میگه دردتو‌اوردی واسه من عین گاو‌میمونه اصلا یه نوازش کنه یه حالمو بپرس اولا خیلی خوب بود رفته رفته عین میمون میمونه حالیش نیس حاملم سختمه نمیتونم‌

جنسیت بچه ت چیه که حامله ای؟ خودت خواستی یا ناخواسته بود؟

نه میخواستم‌یه دختر دارم این پسر هست‌ .ولی این‌ربطی به جنسیت نداره عزیزم من چیکار کنم اخلاقش‌گوهتر میشه هرروز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخود کرده چطور اینور‌اونو خرج کردنی حرص نمیخوره سر یه ذره شیر سرفتن خودشو داشت جر میداد چرا بی اخترا ...

نگفتی بی احترامی کرده، معلومه کار بدیه، فکر کردم فقط غر زده که چرا سررفته 

نه میخواستم‌یه دختر دارم این پسر هست‌ .ولی این‌ربطی به جنسیت نداره عزیزم من چیکار کنم اخلاقش‌گوهتر م ...

نه خوب فکر کردم حتما بچه نمیخواد چون دخترت کوچیکه این شکلی اخلاقش هرچی داره میره گوه تر شده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نگفتی بی احترامی کرده، معلومه کار بدیه، فکر کردم فقط غر زده که چرا سررفته 

گفت اه توام همیشه گیج میزنی یه همچین چیزی گفت دیگه خون به مغزم نمیرسید منم هی میگفتم خفه شو اونم بدتر چرت و‌پرتمیگفت دیگه دستم نون بود پرت کردم روش اومد در اتاقم کوبیدم‌ بیچاره دخترمم پشتم گریه کرد اومد اتاق پیشم اونم گورش‌رو گم‌کرد رفت

می فهمم چی میگی اما همه ی مردا همینن کارشون اینه بگن خودشون همه فن حریفی  بهترین سیاست اینه بگ ...

چه قشنگ 👌👌👌

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

به تخم چپ پسر همسایه یادت هم نباشه....مردها تو بارداری و پریودی زن کمی هورمون اخلاقی شون به هم می ریزه.شما بارداری گلم حرص نخور.وقتی عصبانی نشوی و محل بهش نگذاری بیشتر میسپزه محلی بهش نده جوابش را نده....

آرامش داشته باش واسه بچه تون هیچی مهم تر از آرامش نیست

مردا همشون خرن 

واقعا بعضیا واقعا شانس دارن من بردار شوهرم انقد با زنش هوب رفتار میکنه ادم حسودی میکنه نمیذاره زنش اشپزی کنه حالا اینم از این گوه ما یه روز نمیذارم انقد غر میزنه 

همشون زبون نفهمن تو خودتو ناراحت نکن غذا درست کن ولی سرسنگین باش این کلماتم حلوش نگو زنونگی خو ...

نه بیاد کوفت کنه اخرم بگه منت کشی میکنی بدتر حرصم بده نمیپزم فقط واسه دخترم غذا پختم الان خودمم اصلا میل به غذا ندارم دیگه

[QUOTE=179384264]خیلی‌موفق ها به شوخی گرفتم رد شدم فک کرده چه خبره اصلا ادم نیس بهش گاهی میگم‌درد دارم نمیتونم پاشم‌م ...[/QUO

ناهارتو درست کن بهونه دیگه دستش نده . غذاشو که خورد آروم تر میشه . بعدش بشین بهش بگو که ناراحت شدی قهر ممنوع هرچی آزارت میده حرف بزن بگو بجای تحویل نگرفتن حرفتو بزن بدون تیکه انداختن . اگه غذا پختن واست سخته ماه های آخر ازبکی کمک بگیر یا واس چن روز آماده کن بذار فریزر هرچی راه حلی داره ارزش ندارد واس بی شعوری بعضیا حرص بخوری یکم بیشتر قوی باش بخاطر دخترت بخاطر خودت .

یه چیز دیگه اینکه هرموقع ناراحتی غم داری خسته ای نامه بنویس برای هرکه دوس داری حتما نیاز نیست به دستش برسه تخلیه که شدی نامه رو پاره کن بنداز دور