2777
2789

برای پس انداز چه آنلاین چه حضوری 

برنامه میلی 

قابل اعتماد است ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

همه برنامه های طلا خالی فروشی میکنن!

صرفا بخاطر اینکه نتونستن طلاهای مردم رو از چنگشون در بیارن

اومدن ده تا برنامه فروش طلا ساختن ک مردم پولاشونو تبدیل کنن ب طلایی ک وجود خارجی نداره!

پولتو بده طلا بذار زیر سرت گلم

همین چند ماه پیش بود اصرار میکردن مردم طلاهاشونو بفروشن ب دولت کمک کنن و الان چیشده ک ب فکر خرید ژلا برای مردم افتادن؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خوبیش اینه با هر مبلغی میشه خرید. و خرید راحت از تو خونه . ۲۰ تا خرید اول هم فک کنم کارمزد نداره یا خیلی کمه. بخر ولی مثلا ۲-۳ گرم که شد بفروش پولشو ببر طلافروشی طلا دسته دو بخر یا اب شده مثلا

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ببین خوبیش اینه با هر مبلغی میشه خرید. و خرید راحت از تو خونه . ۲۰ تا خرید اول هم فک کنم کارمزد ندار ...

اره در حد ده هزار هم میشه خرید کرد 

بعد من نصبش کردم ۵ میلی یعنی ۵۰ هزار طلا داد شماره کارت دادم  زد به حسابم اومد 😂

ولی میترسم آخه خیلی جاها در موردش بد گفتن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
همه برنامه های طلا خالی فروشی میکنن!صرفا بخاطر اینکه نتونستن طلاهای مردم رو از چنگشون در بیارناومدن ...

نمی‌دونم عزیزم 

ولی به فکر مردم که نیفتادن مجانی که نمیدن 

باید بخریم از این برنامه ها 

ولی اینقدر کلاهبرداری شده تو ایران که آدم می‌ترسه 

اره در حد ده هزار هم میشه خرید کرد بعد من نصبش کردم ۵ میلی یعنی ۵۰ هزار طلا داد شماره کارت دادم زد ...

زیاد نذار توش پول بمونه. یکی دو گرم شد بفروش طلا بخر . در حد پس انداز خوبه. اگه هم باز اعتماد نداری. از بورس صندوق طلا بخر. با طلا بالاپایین میشه ها ربطی به بورس نداره که استرس بگیری. اون دیگه مطمعنه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️