2777
2789

سلام من همش نی نی سایت دنبال میکنم موضوعاتش میخونم اما تازه اومدم عضو شدم نظر خواهی کنم.

خونه هفتاد متری داریم میگن چهارصد تومان میره سرمحلمون یکی مغازه دارع گذاشته ششصد میلیون خیلی بالا زده عقب نشینی هم داره مغازش می‌خوام خونه مو باهاش طاق بزنم یه چیزی هم سرش بذارم اگر قبول نکرد

بچه ش میاد خونه مون کلاس خصوصی می‌خوام ازاین فرصت استفاده کنم مطرح کنم اما نمی‌دونم چطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بچرو ول کن خانوادشو دیدی خودتو بزن به اون راه بگو دنبال مغازم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
هیچی بچرو ول کن خانوادشو دیدی خودتو بزن به اون راه بگو دنبال مغازم 

خب پولم کمه . می‌خوام یه جوری باهم کنار بیاییم .

ازبچه ش هم پول خیلی کم میگیرم .

می‌خوام رک بگم مستقیم 

خب پولم کمه . می‌خوام یه جوری باهم کنار بیاییم . ازبچه ش هم پول خیلی کم میگیرم . می‌خوام رک بگم مس ...

واقعا داری پول کلاستو با پول مغازه یکی میکنی ک تو رو دروایستی واستن؟۲۰۰ کم داری

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

۲۰۰ خیلی زیاده

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
واقعا داری پول کلاستو با پول مغازه یکی میکنی ک تو رو دروایستی واستن؟۲۰۰ کم داری

خونه مون بیشتر میخرن حدودی گفتم هنوز به مشاور املاک نسپردم.

اونم خیلی بالازده مغازش عقب نشینی هم داره ماشین هم داریم میفروشیم صدتومن