2777
2789
عنوان

کراتین در حاملگی

1621 بازدید | 13 پست

موهام خیلی زبر و خشن شده قبلا دکلره کردم سوخته میخواستم برای سال نو کراتینه کنم ولی باردار شدم به نظرتون چیکار کنم؟؟ 

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
نمیشه بری ضرر داره

آره میدونم چیکار کنم دلم نمیاد کوتاهش کنم تا پایین کمرم هس

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراتین مثل رنگ موی هست ک براش خیلی ضرررداره

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

سه ماه اول انجام نده چون موقع اتوکشی کلی گاز سمی داره که وارد بدن میشه مواد کراتین مخصوص بارداری هم ...

مواد گیاهی یا شامپویی نیست که موهام نرم بشه؟

آره میدونم چیکار کنم دلم نمیاد کوتاهش کنم تا پایین کمرم هس

ای چ خوشه خوشیحالت منم قراره موام کوتاه کنم دیگه اررو شونم اومده ای خدابخاد ازبس موام فره😒

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ای چ خوشه خوشیحالت منم قراره موام کوتاه کنم دیگه اررو شونم اومده ای خدابخاد ازبس موام فره😒

موهام سوخته پایینش😐😐

موهام سوخته پایینش😐😐

منم دکلره کردم ازبس یلندشد هی کوتاه کردم و هی بلند شداین دکلره هانرقتن پایینش سوختامث موی ببعی شده

منم دکلره کردم ازبس یلندشد هی کوتاه کردم و هی بلند شداین دکلره هانرقتن پایینش سوختامث موی ببعی شده

🙁🙁

گل سر شور میگن خوبه اسم دقیقش رو نمیدونم‌ عطاریا دارن

گل سرشور زدم فایده ای نداره فقط موقع شونه کردن تو حموم خوبه