2777
2789

(تو تایپیکای قبلی توضیح دادم که بخاطر انرژی مثبتی که به خودم میده دوست دارم اینکارو انجام بدم .) ان شاء الله که خدا قابل بدونه و حاجاتتون رو براورده کنه 😍

لطفا اسماتون رو برام پست بذارید . 

اگر لایق باشم دعاگوتون خواهم بود.‌💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای امضای منم بخون. دوتا حاجت دارم منتظر معجزه ام😢البته اسم واقعیم این نیست به اسم کاربریم دعا کن لطفا 

ان شاا... حاجت روا بشی خدا دلتو شاد کنه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

افسانه محتاج دعاتونم😔

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

مرسی عزیزم انشاالله توام ب حاجتت برسی دعاکن برام براعزیزام برا خوشبختیم کرونا بره دامنم سبزشه عزیزانم همه سالمو سلامت باشن وضع اقتصادی درست شه امام زمان ظهورکنه

میشه لطفا واس منم دعا کنی که خواستگارای خوب زیادیو داشته باشم و بزودی با شخصی که مد نظرمه ازدواج کنم ؟؟؟♥️🙏

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️