2777
2789
عنوان

برای جهاز برم؟

151 بازدید | 17 پست

جمعه جاریم داره جهاز میبره امشب مادر شوهرم ز زد گفت گفته بیایید من نمیدونم برم یا نه شوهرم میگه میرم برای کمک ولی من واجبه برم آیا؟ خودمم دم عیده کلی کار دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسمتون چجوریه ؟

ما کلا برای چیدن جهاز خانواده شوهر نمیان . وقتی چیده شد میان

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
رسمتون چجوریه ؟ ما کلا برای چیدن جهاز خانواده شوهر نمیان . وقتی چیده شد میان

من خودم چون خورد خورد چیدم برای دیدن امدن فقط برای بردن کسیو نگفتم ولی اینها برای بردن هم گفتن منم تاحالا برای جهاز بردن کسی نرفتم اینهام فقط خانواده هارو گفته

عزیزم زنگ زدن برو ی سرکیم میکشی😜 اگ نری پشت سرت حرف میزنن... من خودم جهاز ببرم هیچکسو نمیگم ک بیا ...

خودش ک ز نزده بمن برادرشوهرم به شوهرم گفته مادرشوهرمم بمن

من خودم چون خورد خورد چیدم برای دیدن امدن فقط برای بردن کسیو نگفتم ولی اینها برای بردن هم گفتن منم ت ...

حالا میخوای یه زنگ بزن ببین مزه دهن جاریت چجوریه . اگه خوبه که برو کمک . اگه دیدی نه یه جوریه نرو

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
برای چه کمکی ؟؟؟؟؟ تو بری ؟  نه شوهرت بره کافیه چون خانواده داماد میارن خونه داماد خالی میکنن ...

شوهرم میگه تو فقط بیا ببین ما میبریم آخه هنوز ک نچیدن برم ببینم نمیدونم چیکار کنم