2777
2789
عنوان

شما با این پدرشوهر جور رفتار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 52 پست
حالا اونا مسافرتای انچنایی هر شب شام بیزون نه اینکه بخدا بخوام دروغ بگم ولی هر روز یه مانتو یه تیپ ...

شوهرت باید بگه عزیزم تو خودت و بده نکن ولی براش،متاسفم که فرق میزاره

لایک نکنید                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالاپدرشوهرم برعکسه. همسرم هرچی به اسمم میزنه قاطی میکنه. امسالم عیدبهم 50تومن عیدی میداداونم ندا ...

شوهرت واسه ۵۰ تومن به پدرش اعتراض کرد؟😐😐😐😐😐

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
نمیگیر.میگ من نمیتونم برای بابام تصمیم بگیرم.وظیفه منه برات زندگی بزارم نه خانوادم

من به شوهرم گفتم گفت اونها که به ما بدهکار نیستند!! پول خودشونه!!!  بعد کار که داشتند به ما می گفتند!!  منم به شوهرم گفتم درسته خوانواده ات چیزی به ما بدهکار نیستند ولی طلبکار هم نباید باشند!!  پولشون مال خودشون در عوض وقت و عمر منم مال خودم و بچه هام!!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
همه عروسارو نگفتم😐

قبول دارم ولی واقعاواسه من پدرشوهرم شاخ ترازمادرشوهرمه. توهمه چیزمون دخالت میکنه. یه بار1000تومن ازش کمک نگرفتیم. همسرم بهش میگه باباخوبه من روی پای خودم بودم وبازنم زحمت کشیدیم واسه هرچی که داریم اگه توداده بودی که الان لقمه هامونم میشموردی

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد!!  ۷ سال انقدر سختی کشیدیم تا خونه خریدیم بعد اون برادرشوهرم همش ...

خیلییییی آدم میسوزه تا تهههههه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
چمیدونم دلارم آتیش میگیرم.هی میگن محدرضا خونشو دار اخه نکبت یخورد فکر کن ۵۱۰۰دارم قسط میدم.اینا بچ ...

عزیزم خانواده شوهر نمی‌فهمه هر چی بیشتر خرج کنی بیشتر ارزش داری اینو تجریه چند ساله ام هست 

وزن اول 80وزن حال 67وزن هدف 60 خدای روزی میشه منم تو خونه خودم باشم چایی بخورم بگم خدای شکرت   
نمیگیر.میگ من نمیتونم برای بابام تصمیم بگیرم.وظیفه منه برات زندگی بزارم نه خانوادم

باز خوبه وظیفه خودش و میدونه والا شوهرمن گاهی منتم میزاره 🤷‍♀🤦‍♀️

لایک نکنید                      
😀به هر طریقی شده میخوای یه خونه به نام استارتر کنی .حالا یا از پول پدر شوهر یا مال شوهر😀

کلا خونه باید ب نام زن باشه

مردا بهشون اعتباری  نیست

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
خیلییییی آدم میسوزه تا تهههههه

وقتی به هیچ کدوم ندهند حداقل آدم می گه نداشتند ندادند!!!  یا داشتند خسیس بودند!!!  ولی وقتی به یکی می دن و به یکی دیگه نمی دند آدم خیلی ناراحت و عصبانی و دلشکسته می شه!!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤